Nomineringsplakate Uke 8
Nomineringsplakate Uke 8
BB Tine vant
BB Tine vant

DU bestemmer hvem som skal bli

Hvem synes du bør få bli i huset. STEM på din favoritt her.

Det har vært mange harde uker på rad i «Big Brother»-huset. Denne uken var intet unntak. Fokuset fra «Big Brother» sin side har nemlig vært å skape splid i gruppa. Det har han klart.

I full åpenhet har deltakerne nominert de som kan bli utstemt i søndagens livesending på TV 2 Bliss. Deltakerne har fått beskjed om at de må være ærlige og komme med gode begrunnelser for hvorfor de stemmer på den de velger. Dette har ført til splid i gruppen, og de ærlige meningene har haglet. Silje, Tine, Marius og Joakim var de fire, som ble nominert av husets deltakere.

Vant immunitet

Den ærligste av de nominerte ble torsdag kveld belønnet med immunitet. Immuniteten var det seerne som bestemte, og denne gangen var det Tines tur til å trekke det lengste strået. Hun vant en overlegen seier med god margin. Det var i alt 8023 stemmer, og Tine fikk 5021 av dem. For første gang kan altså Tine få gleden av å slappe helt av under en livesending.

Se tallene her

Silje 14,07 %

Tine 62,58 %

Joakim 9,92 %

Marius 13,42 %

Nomineringsplakate-Uke-8
Nomineringsplakate-Uke-8

Les mer: – Resten av oppholdet blir «piece of shit»

Silje er ikke seg selv

På mandag ble utfordreren Silje nominert. Hun har følt seg utenfor gruppen og de andre har beskyldt henne for å ikke være hundre prosent seg selv. Silje mener det er de andre som ikke aksepterer henne.

Silje kom inn i huset som utfordrer, og den usjenerte kongsvingerjenta gjorde seg raskt bemerket ved å kaste alt av klær så nært som trusa, og dusjet sammen med Benedikte. Og nettopp i dusjen har 22-åringen skapt mange scener. Først var hun blyg da David så på at hun vasket seg, men pipa fikk en helt annen lyd senere.Hun inviterte nemlig Roberto inn til seg i dusjen da hun skulle foreta sitt intime «hårstell».

Se klippet her

553711

Ønsker du at Silje skal få mer tid i huset ringer du:

Ring: 829 49 219

SMS: 19 til 26700

Les mer: TV 2 sender pornolegende inn i «Big Brother»-huset

Joakim ble autonominert

På tirsdag ble Joakim autonominert av «Big Brother». Årsaken til dette var at han ikke klarte å bestemme seg for hvem han skulle nominere. Joakim tok nomineringen med fatning. I huset har Joakim en god tone med de fleste i huset, og han aldri tidligere vært nominert. Han deler seng med Tine, og de to bestemte seg tidlig for å holde sammen. Joakim dro det så langt som å si «drar du, drar jeg» til Tine, men nå kan det hende det er Joakim som må dra. Dette kommer nok Tine til å takle dårlig for Tine og Joakim er meget gode venner i huset.

Se Joakim snakke ut om dette med Roberto her

558016

Ønsker du at Joakim skal få mer tid i huset ringer du:

Ring: 829 49 205

SMS: 5 til 26700

Tines vetorett nominerte Marius

Spenningen var til å ta og føle på da Marius og Andreas P. endte opp med like mange stemmer under onsdagens nominering, og det er da Tine sier hun har fått makt av «Big Brother».

– Jeg har en beskjed, sa Tine, og røpte at hun hadde fått veto om det ble likt mellom to deltakere under nomineringen.

Tine valgte derfor å nominere Marius, fordi han er et stort konkurransemenneske og fordi han til tider kjører over folk. Det at Tine og Marius har dårlig kjemi seg i mellom, var også en faktor.

Marius har under oppholdet ofte unnskyldt seg med at han har dame på utsiden. Det har også irritert folk i huset, men det som felte ham denne gangen var altså hans konkurranseinnsitinkt. Marius har også hatt irritasjonsmomenter i huset. Det fikk han gitt uttrykk for under nominering. Han hater nemlig Tiias grisebamse.

Se klippet her

558057

Ønsker du at Marius skal få mer tid i huset ringer du:

Ring: 829 49 210

SMS: 10 26700