Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Tévez krever unnskyldning fra Mancini

Carlos Tévez vil renvaske navnet sitt etter spillenekten mot Bayern München.

Det stormer rundt Carlos Tévez for tiden etter at argentineren nektet å spille i Manchester Citys mesterligakamp mot Bayern München 27. september. Ledelsen i klubben valgte onsdag å starte disiplinærsak mot Tévez - nå går argentineren til motangrep på manager Roberto Mancini.

Les også: Mer trøbbel for Tevez

Etter kampen mot Bayern uttalte Mancini at Tévez hadde spilt sin siste kamp for City og at han var ferdig i klubben. Forholdet mellom manageren og Tévez ser ut til å være umulig å reparere, og torsdag møtes de igjen på treningsfeltet til City. Mancini har uttalt at han ikke kommer til å endre mening, og han forventer at Tévez blir flyttet ned til reservelagets treninger.

Tévez var onsdag i møte med Citys representanter i London, der den tidligere Manchester United-spilleren insisterte på at Mancini må beklage uttalelsene etter kampen i Tyskland.

Tévez er klar på at han ikke nektet å spille, men at han derimot nektet å varme opp. Ifølge The Telegraph skal spissen være villig til å beklage at han nektet å varme opp, men bare dersom Mancini trekker tilbake det som ble sagt etter kampen.

Les også: Tevez nektet å spille – nå kan City-karrieren være over

Argentineren mener at tumultene i München har skadet hans rykte, og han er nå klar til å ta saken opp i Premier Leagues disiplinærkomité. City har etterforsket videobevisene i saken, samt foretatt flere intervjuer med spillere og trenere. Ingen av vitnene som er intervjuet skal imidlertid være villige til å støtte Tévez sin side av saken.

En ting er i alle fall sikkert - Tévez går en usikker City-fremtid i møte.