Javier Hernandez. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Javier Hernandez. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Hernández forlenger med United

Nye kontrakter for Javier Hernández og Tom Cleverley.

Det meksikanske stjerneskuddet Javier Hernández har gjort sine saker meget bra i Manchester United siden overgangen fra Guadalajara i 2010. Nå kan United-fansen se frem til mer jubel, etter at Hernández skal ha blitt enig med klubben om en ny femårskontrakt. Det melder theGuardian.

23-åringen blir med det den trettende spilleren som forlenger kontrakten med den regjerende seriemesteren i løpet av det siste året.

Tidligere denne uken ble det også klart at Tom Cleverley har forlenget kontrakten med fire nye år. Dermed har United sikret Old Trafford-fremtiden for Wayne Rooney, Ji-Sung Park, Rafael, Ryan Giggs, Anderson, Antonio Valencia, Chris Smalling, Michael Owen, Patrice Evra, Michael Carrick og Darren Fletcher. Danny Welbeck, som har to år igjen av kontrakten, er også forventet å forlenge med klubben.

Les også: Rivalene knuser Liverpools tv-drøm

Kontraktsforlengelsen til Hernández er enda ikke bekreftet fra Uniteds side, men spissens agent Eduardo Hernández sier at forhandlingene som startet tidligere i sommer nå er over.

– Vi har reforhandlet Javiers kontrakt og han har forpliktet seg til United de kommende fem årene. Den opprinnelige kontrakten var gunstig for både Javier og United, fordi den gjorde det mulig for begge partene å se om de fungerte sammen og om han kunne få til det som var forventet. Begge parter har møtt forventningene og United var veldig glade for å belønne Javier etter gode prestasjoner forrige sesong, sier agenten.

Selv om «Chicharito» ikke blir den best betalte United-spilleren, så kan han vente seg en klekkelig lønnsøkning. Daily Mail hevder at spissen får 80.000 pund (711.000 kroner) i uken - drøyt tre ganger så mye som da han kom til klubben. Han ligger nå på samme lønnsnivå som Giggs, Evra og Nemanja Vidic.

Real Madrid skal ha vist interesse for Hernández, men agenten avkrefter at spanjolene har vært i kontakt for å sikre spissens tjenester.

Hernández scoret 20 mål i sin første sesong på Old Trafford.