DET LILLE UNDER: Romantisk, sexy, minimalistisk, formfull og shaping er blant høstens viktigste undertøystrender. F.v: Undertøyssett fra Wolford (tanga kr 599, BH kr 1059). Priser på øvrig undertøy finner du i artikkelen under.
DET LILLE UNDER: Romantisk, sexy, minimalistisk, formfull og shaping er blant høstens viktigste undertøystrender. F.v: Undertøyssett fra Wolford (tanga kr 599, BH kr 1059). Priser på øvrig undertøy finner du i artikkelen under.

Høstens hotteste undertøy

Formfull, sexy, romantisk eller minimalistisk? Her er høstens undertøystrender.

Er du av den romantiske typen? Sverger du til hold-in og shaping? Liker du det minimalistisk? Eller foretrekker du kanskje sexy blonder? Finn din favoritt blant høstens undertøy! Se bildeserier under!

Minimalistisk undertøy

Det enkle er ofte det beste og «less is more». Stella McCartney og Alexander Wang er blant designerne som sverger til den minimalistiske trenden. Det gjør også kleskjeder som H&M, Lindex og Kappahl. Her snakker vi rene linjer, enkle former og nøytrale farger som for eksempel svart og beige.

LES OGSÅ: Tidenes hotteste reklamer

Shaping-undertøy

Du tenker kanskje på Bridget Jones når du hører ordet «shaping-undertøy». Men figurformende undertøy trenger ikke være kjedelig! Shaping-undertøy kan gjøre underverker, og både støtter, former og løfter. Perfekt for deg som ønsker å gi inntrykk av en slankere linje.

LES OGSÅ: Pupper på plass: Slik finner du undertøyet som passer din kroppsform

Sexy undertøy

En kvinne bør ha minst ett sett blondeundertøy i skapet. Ikke nok med at det er romantisk og sexy, sannsynligheten er stor for at du føler deg bra når du har undertøyet på, selv om det ikke synes gjennom klærne. Sexy undertøy er selvfølgelig perfekt for date med kjæresten også. Eller bare under en utringet genser slik at en av stroppene synes. Sånn tilfeldigvis...

LES OGSÅ: Joggejeansen: Endelig er den her

Romantisk undertøy

Romantikk, takk? Høstens romantiske undertøy preges av blomsterprint, sukkertøysfarger og sløyfer. Hipstertruser eller vanlige truser gir en søtt uttrykk, mens en stringstruse tilfører en aldri så liten «edge» til romantisk undertøy.

LES OGSÅ: Sølv: Designerne du bør merke deg

Undertøy for den formfulle

Har man store bryster kan det være en utfordring å finne undertøy som passer. Mange av de store kjedebutikkene har heldigvis utviklet egne kolleksjoner spesielt tilpasset de formfulle! Kappahls XLNT og Lindex' Generous er eksempler på dette. Gå for bher som gir god støtte til bysten, gjerne en modell med brede stropper. Bhen bør også gi god støtte på sidene og i ryggen.

Denne artikkelen er skrevet av Ida Elise Eide Einarsdóttir og Kjersti Skar Staarvik