BB naken kalender
BB naken kalender

Her er Big Brothers nakenkalender

Nå kan man se den nakne sannhet om deltagerne.

På fredag stilte alle deltagerne til en avkledd photoshoot for å lage «Big Brother»-kalenderen 2011. Alle stilte opp og jobbet i herdig foran kamera. Glamourmodellen Lena Charlotte lokket frem det beste i folk og fikk Marius til å stille opp med norsk flagg og supermann-truse, Siv Anita med bare en stor solsikke og David som en innoljet Borat. Lena Charlotte fikk de til å lage all verdens positurer i disse merkelige kostymene, mens Hannah Svanteson tok bildene.

Les også: «Big Brother»-deltakerne kaster klærne på sexy photoshoot

Flink Lena Charlotte

– Lena Charlotte var veldig tålmodig og trivelig. Så hun var flink til å få de komfertable foran kamera, sier fotograf Hanna Svanteson til bigbrother.no.

Hun er vanligvis fotograf i «Big Brother» bak speilvinduene i huset. Men det var veldig annerledes å ha de på nært hold.

– Jeg ble positivt overrasket over flere der inne. Det er noe helt annet når de så meg og jeg ikke var koblet bort.

Les også: BB-David: – Vi må bare kaste alle hemninger og kjøre på

– Caroline best

Flere av jentene i huset har modellerfaring, og Lena Charlotte er den som går helt i front som glamourmodell. Men hun var ikke den som var best foran kamera i følge Hannah Svanteson.

– Caroline hadde et veldig fint modelluttrykk og var min favoritt, sier Hannah som også likte flere av gutta foran kamera.

– Roberto var veldig bekvem foran kamera. Og selv om vi fikk veldig kort tid med Andreas P så satt bildene med ham umiddelbart, sier fotografen.

Les også: Andreas M redd for å bli stemplet som pysete

Se videoene av photoshootene til alle 12 deltakerne på bigbrother.no.