SESONGDEBUT: Mats Zuccarello Aasen fikk ingen stor start på sesongen da New York Rangers tapte for Justin Williams og Los Angeles Kings. (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)
SESONGDEBUT: Mats Zuccarello Aasen fikk ingen stor start på sesongen da New York Rangers tapte for Justin Williams og Los Angeles Kings. (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)

Zuccarello Aasen: – Jeg var ikke overtent

Mats Zuccarello Aasen brukte bare sekunder på å få sesongens første utvisning.

Los Angeles Kings - New York Rangers 3-2 (EF):

Globen / Bergen (TV 2 Sporten):

Mats Zuccarello Aasen var tydeligvis innstilt på å vise seg frem da han endelig var tilbake i Skandinavia for å spille ishockey.

LES OGSÅ: Sirkus rundt Zuccarello og Rangers i Stockholm
LES OGSÅ: Blir dette Ovetsjkins sesong?

Kan bli utestengt
Nordmannen brukte bare 19 sekunder før han gikk hardt til mot Kyle Clifford.

Zuccarello Aasen sendte Kings-spilleren inn i vantet og fikk to minutter for boarding.

NHL har ansatt Brendan Shanahan som sikkerhetssjef denne sesongen, og det er ventet at det vil bli slått hardt ned på taklinger i ryggen. Derfor er det ikke umulig at nordmannen kan få en kamp eller to på tribunen etter taklingen.

– Det er sånt som skjer. Alle vet at jeg egentlig ikke er en spiller som spiller røft. Jeg følte ikke at jeg tok i så veldig mye, sier Zuccarello Aasen til TV 2 Sporten.

Se intervju med «Zucca» i videovinduet øverst!

Han hevder likevel at han ikke var overtent da han gikk på isen.

– Jeg merket godt at det var mange nordmenn på tribunene, og det setter jeg stor pris på. Men jeg tror ikke jeg var overtent av den grunn, mener han.

Men Zuccarello Aasen er nok ikke den spilleren trener John Tortorella er mest forbannet på etter kampen.

Klønete utvisninger
For Brian Boyle og Ryan McDonagh pådro seg begge hodeløse utvisninger på avgjørende tidspunkt.

Først fikk Boyle to minutter mot slutten av kampen da Rangers jaktet på et vinnermål, før McDonagh klarte å kløne på seg en utvisning i offensiv sone i spilleforlengingen.

For det sto 2-2 etter ordinær tid.

Anze Kopitar ga Kings ledelsen før elleveminutter var spilt, men fem minutter senere utlignet Rangers-kaptein Ryan Callahan med et kunstmål fra død vinkel.

Fikk lite spilletid
Marian Gaborik ga Rangers ledelsen midtveis i tredje periode. Mike Richards sikret spilleforlenging med under fem minutter igjen av ordinær tid.

Kings utnyttet overtallet de fikk i ekstra tiden. Med 52 sekunder igjen satte Jack Johnson inn vinnermålet, til McDonaghs store frustrasjon i utvisningsboksen.

Zuccarello Aasen fikk totalt ni minutter og 54 sekunder på isen i løpet av kampen. Minst av samtlige Rangers-spillere.

– Det blir så korte innhopp. Det blir veldig vanskelig for meg når vi er så mye i undertall. Da blir det ikke spilletid på meg, forklarer han.

Søndag er det ny kamp for Rangers i Globen. Da venter Anaheim Ducks for Zuccarello Aasen og lagkameratene.