Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skiesset Petter Northug skal ha funnet tonen med Aylar Lie under sin egen VM-fest etter gullet på femmila i Holmenkollen i vinter, og paret ska ha holdt kontakten siden.

I dagens Se og Hør presenteres paret som landets nye superpar.

Superpar

Paret, som begge har en stor interesse for poker, har spilt på flere av de samme turneringene i inn -og utland, og følelsene skal ha blusset opp de siste månedene.

– De møtes når han er i Oslo, og har blant annet vært sammen på utestedet VU i Oslo, sier en kilde nær Aylar til ukebladet.

Kilder i langrennsmiljøet bekrefter det samme.

– De to har også vært på private hjemmefester på Majorstua, og er ofte sammen på kveldene når Petter er i Oslo. De sov sammen nesten hver natt da de var i Las Vegas, sier en venn av Northug til Se og Hør.

«God kveld Norge» kjenner til at paret skal ha blitt observert sammen.

Les også: – Ja, det er slutt

Tøff vinter

Northugs brudd med friidrettstalentet og «Skal vi danse»-deltaker, Rachel Nordtømme, fikk massiv oppmerksomhet rundt påsketider. Selv om ingen av partene ville bekrefte bruddet, var det ingen skjult hemmelighet at de hadde gått hver til sitt.

– Ja, det er slutt mellom Petter og Rachel, og det har det vært i en god stund nå. Det var mye fokus på dette da VM sto på, og jeg tror han hadde håpet at dette nå skulle roe seg, uttalte en kilde til «God kveld Norge».

Northug har også i etterkant av bruddet med Nordtømme blitt koblet til «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd.

Les også: – Rachel har gått sine egne veier

Avstandsforhold

Også Aylar har blitt singel, etter at forhold til legen Ozan Ôzerk tok slutt på sensommeren.

Kjærestene har måtte tåle mye avstand det siste året, ettersom Ozan har jobbet som turnuslege i Narvik og Aylar har studert medisin i Oslo.

Les også: Aylar: – Det var langsom tortur

Aylar Lie har ikke besvart «God kveld Norges» henvendelser fredag.

– Flørtet offentlig

Rachel Nordtømme har etter bruddet med skiesset blitt koblet til «X Factor»deltaker Atle Pettersen. Nordtømme har ikke kommentert ryktene, mens Atle flere ganger har bekreftet at de er gode venner.

Rachel ble tidligere denne uken koblet til kjendisdanser Tom Erik Nilsen av Se og Hør, og ukebladets kilder skal ha obsert at paret flørtet og kysset på kino i Oslo.

Rachel Nordtømme var den første av årets «Skal vi danse»-deltakere som måtte forlate parketten i årets utgave av det populære danseprogrammet.