De andre deltagerne var oppløst i tårer da Andreas Monge ga sjokkbeskjeden om at han trakk seg i ettermiddag. Rett etter den tårevåte avskjeden, fikk bigbrother.no snakke med en sterkt pregede «BIg Brother»-deltakeren.

– Jeg valgte å trekke meg fordi jeg ikke får søvn om natta. Jeg ligger og vrir meg og er helt våken. Jeg sover bare en til to timer hver natt. Da blir ingenting gøy. Alle gledene og opplevelsene blir forminsket. Alt blir bare pyton. Derfor føler jeg at det var en riktig avgjørelse, sier Andreas Monge med tårer i øynene.

Les også: Andreas Ms tårevåte farvel med «Big Brother»

– Vanskelig avgjørelse

Han tok ikke lett på avgjørelsen om å forlate «Big Brother»-huset i Stockholm.

– Det var tungt å reise fra gjengen der inne. Jeg er blitt glad i dem. Det var en litt vanskelig avgjørelse å ta, men jeg følte jeg måtte gjøre det som var riktig for meg, sier Andreas M.

– Men hvordan var det å se de inn i øynene og si at du trakk deg?

– Jeg var litt ukomfortabel. Men jeg visste at jeg hadde en god begrunnelse for budskapet og visste at de ville forstå meg. Så det var ikke bare jeg som hadde tårer i øynene da jeg fortalte det. Jeg tror alle ble rørt.

Les også: Andreas M: – Jeg var livredd

– Venner for livet

Hvem var vanskeligste å ta farvel med?

– Det var Joakim og Roberto som er mine to beste venner der inne. Jeg så at Joakim hadde store problemer med at jeg gikk ut. Men vi kommer til å være venner for livet. Så vi møtes igjen. Da blir det glede. Vi skal på Kaizers Orchestra konsert. Det er viktig å ha noe å glede seg til, sier en beveget Andreas Monge til bigbrother.no.

På søndag i «Big Brother»-live kl. 20 på TV 2 Bliss vil du få møte Andreas Monge og se når han ringer hjem til kjæresten.

Les også: Søvnløs Andreas M: – Det er tungt å være her