jakten_sumo
jakten_sumo

Jakten-bønder utslitte etter TV-innspilling

– Det er nok å bare komme seg gjennom dagen.

I forrige uke uttalte Jakten-bonde Linda Bjørnes at hun angrer deltakelsen i «Jakten på kjærligheten».

– Det har kanskje vært mer trykk fra presse enn forventet, det kommer fortsatt brev, jeg får mye tilbakemeldinger fra ukjente, og venner lurer selvsagt på hvordan det har gått. Det har rett og slett tatt mer tid og energi enn hva jeg hadde tenkt i starten. Jeg hadde ikke meldt meg på en gang til, sa hun til «God kveld Norge».

Les mer: – Jeg har angret flere ganger på at jeg ble med

Hun er imidlertid ikke den eneste av deltakerne som har fått kjenne på presset etter TV-debuten.

– Krevende

Bonden Svein Bøylestad fra Froland utenfor Arendal forteller at han ble totalt utslitt etter TV-innspillingen.

– Selve opplevelsen der og da har vel blitt som forventet. Utrolig spennende og gøy på mange måter, men også krevende og energitappende. Hvis jeg tenker på følelsene og opplevelsene i etterkant av innspillingene har det blitt mye mer krevende enn jeg trodde. Etter at kameraene er slått av får du en veldig utladning, for man har vært veldig høyt oppe og veldig på i forhold til det å gi av seg selv. Og man har vært oppmerksom på hva alle sier, gjør og tenker. Og dermed får man en veldig utladning i etterkant, mye større enn jeg hadde sett for meg da jeg gikk inn i konseptet, forteller han til «God kveld Norge».

Les også: Jakten-Svein bortført, truet og ranet i USA

– Orker ingenting

Innspillingen har gjort at Svein opplevde å bli helt utslitt i kroppen.

– Det føles som du er helt utslitt, får vondt i hodet, og orker ikke gjøre noe som helst. Får bare lyst å ligge på sofaen, men jeg prøver å trene for å få ut litt energi i fysisk forstand. Men hovedtingen er at man ikke orker å gjøre noe. Bare det å komme gjennom dagen er nok, sier han.