STJERNEKOLLEKSJON: MTV stjernen Whitney Port har designet sin egen kolleksjon for den norske kleskjeden Bik Bok. Plaggene har priser mellom 349 og 799 kroner. Vi tok en prat med Whitney og fikk hennes beste stiltips for høsten.
STJERNEKOLLEKSJON: MTV stjernen Whitney Port har designet sin egen kolleksjon for den norske kleskjeden Bik Bok. Plaggene har priser mellom 349 og 799 kroner. Vi tok en prat med Whitney og fikk hennes beste stiltips for høsten.

Whitney Port: – Norske jenter har bedre stil enn amerikanske

Men likevel vil Whitney Port få litt av New York til Norge. Vi tok en prat med «MTV»-stjernen om høstens trender.

Er du blant dem som drømmer deg bort i Whitney Ports antrekk på «The Hills», eller kanskje du skulle ønske du kunne få stilen fra «The City»? Nå kan du slå kloa i Whitney Ports kolleksjon for Bik Bok.

Vi traff Whitney i forkant av torsdagens lansering, og fikk både stiltips for høsten og et lite dypdykk i «MTV»-stjernes personlige favoritter fra kolleksjonen.

Se stor bildeserie av kolleksjonen under!

– Norske jenter er stilige

Whitney sier til TV2.no at hun gjerne vil føre en «touch» av både New York og Los Angeles til Norge gjennom sin kolleksjon. Likevel mener hun at norske jenter kler seg bedre enn sine medsøstre i USA.

– Dere norske jenter er stiligere enn jentene her hjemme. Alle kler seg flott, og dere legger stolthet i hva dere har på dere, sier Whitney.

Hva synes du om Whitney Ports kolleksjon for Bik Bok? Si din mening i avstemningen under!

LES OGSÅ: Kanye West blir designer

– Spennende å lansere kolleksjon

– Jeg har jobbet med kolleksjonen for Bik Bok i over ett år, og synes det er veldig spennende å endelig få vise den frem og å snakke om den, sier Whitney Port til TV2.no

Whitney Ports kolleksjon for Bik Bok består av 13 ulike plagg, inkludert jeans med Whitney Ports eget trykk, to vesker og et par sko. Det er brukt materialer som silke, chiffon, viskose og en fin ullmix. Prisene ligger mellom 349 og 799 kroner.

– Kolleksjonen er inspirert av mine hjembyer, men også min egen stil og de klærne jeg bruker på jobben, sier Whitney Port.

LES OGSÅ: Versace for H&M: Nå får du designerklær på «billigsalg»

LES OGSÅ: Fremtidens motetalenter

Whitney Ports stylingtips

«MTV»-stjernen har flere stylingstips å gi til TV2.nos lesere.

– Blant høstens kuleste stylingtips er overdimensjonerte gensere, feminine kjoler med spennende struktur og en særlig inspirasjon fra 50- og 60-tallet. I tillegg gjelder det å blande mønstre, og color blocking holder seg fortsatt i trendbildet, sier Whitney.

Hva er dine favorittplagg i kolleksjonen for Bik Bok?

– Jeg elsker de svarte jeansene med fargemønster. Det er vanlige jeans med skinny passform. De er komfortable, og jeg liker fargene på den - blåtonene mot det lilla. Også liker jeg godt den grå genseren med hvitt mønster fordi den kan styles på så mange ulike måter, sier Whitney.

LES OGSÅ: – Jeg liker å freake ut folk med klærne mine

Vil du møte Whitney Port?

Kolleksjonen slippes på Bik Bok-butikker over hele landet torsdag 6. oktober kl 18:00. Og vil du møte Whitney Port, vil hun være tilstede under lanseringen av kolleksjonen på Bik Bok i Karl Johansgate 12. Eventet starter kl. 18:00, og er åpent for alle.

LES OGSÅ: Her er fremtidens motetalenter

LES OGSÅ: Nå får du designerklær på billigsalg

Vi tok en prat med MTV-stjernen Whitney Port om hennes nye kolleksjon
  for Bik Bok, og fikk samtidig klesdesignerens stiltips for høsten. F.v.
  TV2s Kjersti Skar Staarvik, Whitney Port og TV2s Ida Elise Eide Einarsdóttir
Vi tok en prat med MTV-stjernen Whitney Port om hennes nye kolleksjon for Bik Bok, og fikk samtidig klesdesignerens stiltips for høsten. F.v. TV2s Kjersti Skar Staarvik, Whitney Port og TV2s Ida Elise Eide Einarsdóttir