05.10 MariusLOVE
05.10 MariusLOVE

Se BB-Marius intense kjærlighetserklæring

Han blotter brystkassa for kjæresten på utsiden.

Marius gikk inn i «Big Brother»-huset, som én av fire med, med kjæreste sittende igjen på utsiden. Han var veldig tydelig på hvor grensa gikk, og ila seg selv «kysseforbud».

Nordlendingen har unngått nærkontakt med jentene i huset, men det var likevel vanskelig å overse at nylig utstemte Benedikte fikk et særlig godt øye til 22-åringen. Det fikk også kjæresten, Tonje Madeleine Kristiansen, til Marius med seg, og var ikke særlig begeistret for Benediktes tilnærminger.

Les også: BB-seerne anklager Andreas P for juks

«Tatoverte» brystet

Tirsdag var Tonje gjest i Petter Pilgaards talkshow «Little Brother». Der fikk hun se en følsom Marius, som uten å holde noe som helst tilbake, proklamerte sin kjærlighet til henne. Han følte at det kanskje hadde gått litt langt, hva flørting med Benedikte angikk, og følte for å forklare seg direkte til kamera i skrifterommet.

Les mer: Søvnløs BB-Andreas M: – Det er tungt å være her

Les også: ...men Silje vil trekke seg

– I hele dag har jeg tenkt på dama mi, og jeg innser hvor mye jeg egentlig savner henne, sier Marius.

Tonje Madeleine, æ ælske dæ.

Men 22-åringene er en handlingens mann, og for å understreke sine følelser, drar han av seg skjorta og viser fram brystkassa.

– Det er derfor jeg har laget en «T» her i dag, forteller han, og viser til bokstaven t, som han har tegnet på brystet.

Les også: Marius: – Sex på tv? Ja!

– Dette er til dama mi, som jeg savner, som jeg elsker og som jeg tenker på hver dag.

Redd for konsekvenser

Marius har virkelig tatt situasjonen med Benedikte innover seg, og tømmer seg fullstendig i klippet han håper Tonje får sett.

– Jeg håper du ser dette, og du skal vite at jeg tenker på deg 24/7. Du betyr såpass mye og dersom dette blir fremstilt helt feil og jeg skulle komme ut og ikke ha dame, så har det ikke vært verdt å sitte her inne, sier Marius.

Les mer: Romantikken må vike for sladder og baksnakking

– Det gjør faktisk bare vondt å tenke på at det ble slik som det ble, fortsetter han, og sikter igjen til «situasjonen» med Benedikte.

Og som den følsomme gutten han åpenbart er, avslutter 22-åringen sin kjærlighetserklæring på ærligste vis og på klingende nordnorsk:

– Tonje Madeleine, æ ælske dæ.

– Det varmer

Det viser seg derimot at Marius har lite å frykte. For på utsiden forholder kjæresten seg ganske så avslappet til isidenten med Benedikte.

– Dette viser jo hvem han er, at det er meg han bryr seg om. Og det varmer veldig i hjertet, forteller Tonje til programleder Petter.

– Ja, det gjør det. Hjertepumpen slår noen ekstra slag nå, avslutter romantikeren Pilgaard.

Les også: Siv Anita kliner råere med Caroline enn Andreas P

Se Marius lette hjertet i videovinduet øverst.