PÅ MOTEN? Påskekyllinger, sexgudinner. bare bryster og kjettingsmykker. Slik vil designerne se deg neste vår  og sommer. Men tør du?
PÅ MOTEN? Påskekyllinger, sexgudinner. bare bryster og kjettingsmykker. Slik vil designerne se deg neste vår og sommer. Men tør du?

Paris Fashion Week: Du vil ikke tro hva som kommer til våren

Markerte skritt, bare bryster og overdimensjonerte sydvester. Se stor bildeserie!

Paris Fashion Week avsluttes denne uken, og blant designerne som har vist sine vår- og sommerkolleksjoner 2012 er Comme des Garçons, Jean Paul Gaultier, Balenciaga, Vivienne Westwood og Charlie Le Mindu. Men det er ikke alltid moten kan overføres fra catwalken til hverdags. Her er de rareste kolleksjonene fra Paris Fashion Week.

Hva synes du om kolleksjonene fra Paris Fashion Week? Si din mening i avstemningen under!

LES OGSÅ: Tør du gå slik neste sommer?

Nakne bryster og kjoler av hår

Den franske, London-baserte designeren Charlie Le Mindu er kjent for sine «quirky» kreasjoner og fargerike fantasi som stadig flytter grensene for avant-garde mote. Den unge designeren har jobbet med superstjerner som Lady Gaga og Peaches Geldof, og har blitt omtalt i publikasjoner som Vogue, I-D og Dazed & Confused.

Charlie Le Mindu er ikke fremmed for å sjokkere. Under London Fashion Week i fjor sendte han modellene nedover catwalken uten en tråd. Stuntet ble fulgt opp under årets Paris Fashion Week der flere av modellene bar «keiserens nye klær». I sterk kontrast stod overdimensjonerte skulderputer og kjoler laget hår. For ikke å glemme spennende og annerledes (!) detaljer i form av bare bryster, håroppsatser og markerte skritt...

LES OGSÅ: Dette blir stort til sommeren

DEN UMULIGE MOTEN? Designer Charlie Le Mindu viste en noe annerledes
  vår- og sommerkolleksjon under Paris Fashion Week. Det var han ikke alene
  om...
DEN UMULIGE MOTEN? Designer Charlie Le Mindu viste en noe annerledes vår- og sommerkolleksjon under Paris Fashion Week. Det var han ikke alene om...

Skuffende designerdebut fra Kanye West

Skuffa!Den genierklærte rapstjernen Kanye West debuterte som designer under Paris Fashion Week. Det har vært knyttet stor spenning til rapstjernen og moteikonets designerdebut, og ryktene ville ha det til at kolleksjonen var som Kanye West selv, nemlig «larger than life».

Det var den ikke. For Kanye West har høstet kritikk fra moteredaktører og fashionistaer verden over for sin første kolleksjon. Og det med rette. For Kanye West kleskolleksjon virker både uferdig og usammenhengende. Riktignok er det noen lyspunkter, men det er langt mellom dem. Resultatet blir en platt, uferdig og litt harry kolleksjon. Det er forskjell på moten i musikkvideoer og på catwalken...