De aller fleste som blir med i «Skal vi danse», merker etterhvert at buksene sitter litt løsere. Men for treningsfanatikeren Anna Anka har TV-konkurransen motsatt effekt.

Ifølge Her og Nå har Anka lagt på seg fem kilo siden hun ble med i programmet.

Les også: – Vi er forelsket. Danseforelsket

Hvilemodus

– Jeg har fått lovehandles, det er helt forferdelig, sier hun til ukebladet. Hun forklarer vektøkningen med at treningsregimet er altfor lett for henne.

– Dette er ingen trening for meg. Kroppen går i hvilemodus og opp i vekt. Dette er en katastrofe, mener Anka.

Flere bekymringer

Men vektøkningen har nok ikke vært fokus for Hollywoodfruen i det siste. Anna Anka har lenge kjempet en kamp for å få omsorg for barna Ethan (6) og Elli (9). Nylig fikk 40-åringen medhold i retten i Los Angeles. Både Paul Anka (70) og hennes første ektemann gikk rettens vei for å kreve full omsorg.

Les også: Anna Anka: – De vil knekke meg mentalt

– Jeg kommer fortsatt til å ha delt foreldrerett for datteren min, sa en lettet Anna i en uttalelse til VG Nett via TV 2s pressekontakt, Unn Grethe Berge da nyheten blir kjent.

– Vil knekke meg mentalt

I et intervju med «God kveld Norge» snakker Anka ut om den tøffe kampen mot ektemennene. Hun føler de prøver å knekke henne.

– De prøver å få meg ustabil. De liker ikke at jeg er her, og de tror de skal knekke meg mentalt. Men jeg har sagt at du knekker ikke Anna Anka, uttalte «Skal vi danse»-profilen.