Tine takker
Tine takker

BB-Tine takker seerne

Overlevde sin femte nominasjon og ble stemt fram som den ærligste.

Fem strake nominasjoner til tross, Tine skal åpenbart ingen steder. Det er takket være en enorm tilhengerskare blant seerne.

I søndagens live-sending fikk 23-åringen beskjed om at seerne hadde kåret henne til den ærligste deltageren i «Big Brother». Det, og at hun nok en gang slapp å reise hjem, er Tine veldig takknemlig for.

Les også: BB-«Eksosrypa» banner av glede

– Sinnsyk opplevelse

Etter nok en nervepirrende søndag benytter Tine anledningen til å ta en reflekterende prat med BB-kompisen Joakim.

- Jeg ble overrasket over prisen, jeg har nemlig følt at det er personer her inne som på mange måter har vært ærligere enn meg, sier en oppriktig Tine til kompisen, men legger til

- Jeg føler meg veldig beæret over å få ærlighetsprisen og kjempeglad for at jeg fikk den. Det er så kult å vite at de på utsiden virkelig ser meg. Det er dritkult å vite.

Joakim som har knyttet et veldig nært forhold til Tine under oppholdet i BB-huset er glad på venninnens vegne.

Det er lov til å være samvittighetsfull og jeg føler glede med deg. jeg liker deg på grunn av ærligheten og de sjokkerer meg ikke at du fikk den prisen

Men han inrømmer også at han på forhånd hadde vært litt frustrert fordi Tine skal ha utttalt at hun ikke ønsket immunitet fordi hun ikke likte ukesoppdraget.

– Jeg synes ukesoppdraget var litt urettferdig for spesielt for TIa, Caroline og meg fordi vi er de som veier mest i huset, men nå vant jeg ikke immunitet, men fikk bli likevel.

– Det at jeg har overlevd 5 nominasjoner er en sinnsyk opplevelse og jeg er utrolig takknemlig til alle seerne, sier en rørt Tine

– Det synes jeg du skal utstråle fordi du fortjener det, sier bestekompisen.

Les også: Benediktes tåreløse fravel til «Big Brother»