Andy Johnson (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Andy Johnson (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Fulham scoret seks mot byrival QPR

Målshow fra hjemmelaget da Fulham tok sesongens første seier.

Fulham - QPR 6-0 (3-0)

Fulham sto uten seier i Premier League så langt før søndagens hjemmemøte med Queens Park Rangers, men da den først kom, var den av det overbevisende slaget.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Allerede etter to minutter sørget Andy Johnson for at vertene tok ledelsen da han satte en retur fra Paddy Kenny i mål.

Etter 20 minutter QPR-keeperen i fokus igjen da han klønete felte Andy Johnson innenfor sekstenmeteren. Dommeren pekte på ellevemeteren, og straffen satte Danny Murphy kontrollert i mål.

Johnson skulle notere seg for enda en scoring før hvilen. Etter et nydelig Fulham-angrep havnet ballen i føttene til spissen, som fra kloss hold kunne sette inn sitt andre for dagen.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget dominansen, og med en halvtime igjen av kampen var det duket for dagens tredje scoring fra Andy Johnson. Engelskmannens femte scoring totalt denne uken.

Johnsons spisspartnere ville også være med på leken mot et tafatt Queens Park Rangers-lag, og fem minutter senere var det Clint Dempseys tur til å sette ballen i mål bak Paddy Kenny.

Bobby Zamora spilte en strålende kamp for de hvitkledde, og var involvert i flere av de første fem scoringene på Craven Cottage. Det var derfor fortjent at spissen fikk æren av å sette inn kampens sjette og siste scoring, etter nok et vakkert Fulham-angrep.

John Arne Riise og Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham.

Neil Warnock (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Neil Warnock (Foto: Nigel French/Pa Photos)