Benedikte ut
Benedikte ut

Benediktes tåreløse farvel til «Big Brother»

– Jeg gråter bare når jeg ser Titanic.

Benedikte viste mye naken hud, men det hjalp ikke. Hun kom sent inn i huset, og måtte dra tidlig.

– Det er leit. Jeg hadde håpet å få bli litt til, men er takknemlig for den tiden jeg fikk være der, sier Benedikte som hadde et tåreløst farvell med «Big Brother».

– Jeg har ikke vært der så lenge. Så det kan jo være en av grunnene til at jeg ikke gråt. Men jeg tror faktisk bare jeg har rundet en tåre da jeg så filmen «Titanic». That`s it, forklarer en smilende Benedikte som storkoste seg i huset.

Striptease

– Det var hardt, men veldig kult. Nå skal jeg ringe bestevenninnene mine for å høre hva som har skjedd i verden.

– Hva tror du de sier til stripteasen du hadde der inne?

– De vil bare le. Jeg angret litt dagen etter. Men jeg soler meg toppløs. Så det gjør ikke så mye, sier Benedikte til bigbrother.no.

Se Benediktes tid i huset her.

555675

Før søndag ble hun nominert av de andre deltagerne, sammen med Tine. Den «catfighten» kom Tine seirende ut av, da hun sanket flest av seernes stemmer.

Den sjarmerende og smellvakre Rogalandsjenta har hatt draget på gutta i huset. Det har skapt reaksjoner: Noen av jentene er litt sjalu på henne, spesielt Siv Anita.

Benedikte har også måtte jobbe litt hardere enn de andre for å komme inn i «Big Brother»-huset. I en uke levde hun på ei sæter i Sogndal sammen med de andre utfordrerne.

Avkledd gårdsarbeid

Der utførte hun tradisjonelt gårdsarbeid iført minimalt med klær.

547794

På sætra tilsto Benedikte flere hemmeligheter. Blant annet at hun har hatt et forhold til komikeren Kristian Valen, og at hun er akutt shoppe-gal.

For å få permanent opphold i huset måtte de ulike utfordrerne inn i huset og spille ulike roller. Benedikte ble tildelt den klingende tittelen: sex-gal. Den rollen spilte hun tydeligvis veldig godt, og Siv Anita var raskt ute med å gjøre det klart at hun ikke likte Benedikte.

– Heller David enn den heksa Benedikte, sa trønderjenta.

I rollen måtte hun også skryte av sitt tidligere forhold til Kristian Valen. Det mislikte hun sterkt.

– Det likte jeg ikke i det hele tatt. Det er ikke meg i det hele tatt. Jeg vil ikke bli stilt i lyset til noen andre. Jeg vil være meg selv, sier hun til bigbrother.no.

Strippet for «Big Brother»

Rogalandsjenta har ikke hele tiden vært åpen på at utseende er viktig for henne, og at hun derfor har lagt seg under kniven for å få fikset på puppene. Dette fenget Kristoffers interesse, og han ga seg i gang med å tippe akkurat hvor mye silikon Benedikte har operert inn.

Og det var fritt frem for alle der hjemme å tippe da hun frilynt kledde av seg for å dusje sammen med Silje.

551688

At hun ikke er sjenert bekreftet hun, så til de grader, da jentene diskuterte onani. Benedikte var ærlig på at hun kjente trangen etter å bli tilfredsstilt.

– Jeg sliter allerede etter en måned, fortalte hun til Lena Charlotte.