Peter kjøper norsk laks for 25 kr kg – selger den for 2500 kr kg.

Eieren av eksklusive Caviar House mener norske lakseprodusenter satser mer på kvantitet enn kvalitet.

VIL HA LUKSUSLAKS: Peter Rebeiz er bekymret for at norske oppdrettere har økt produksjonen av norsk laks dramatisk, på bekostning av kvalitet. (Foto: TV 2)
VIL HA LUKSUSLAKS: Peter Rebeiz er bekymret for at norske oppdrettere har økt produksjonen av norsk laks dramatisk, på bekostning av kvalitet. (Foto: TV 2)

Små, eksklusive biter av røykelaks ligger på et fat i Oslo Spektrum. Dette er røykelaks med en mildere røykesmak enn den vi er vant til i Norge. - Vi kaller den Sankt Nikolai-fillet, forteller Peter Rebeiz til TV 2. Rebeiz eier Caviar House, en kjede med 40 butikker på internasjonale flyplasser. De selger eksklusiv kaviar og egenprodusert røykelaks, under merkevaren «Balik». Rebeiz kjøper fersk, norsk laks - nå til 25 kroner kiloen - rø

Mer innhold fra TV 2