Britene har valgt ut hvilket av 10.000 varemerker de liker best. For femte gang de siste seks årene går den æren til bilprodusenten som er ansvarlig for dette gliset   sjekk teksten for å se om du er enig!
Britene har valgt ut hvilket av 10.000 varemerker de liker best. For femte gang de siste seks årene går den æren til bilprodusenten som er ansvarlig for dette gliset sjekk teksten for å se om du er enig!

Dette er verdens kuleste varemerke, ifølge britene

Har vunnet fem av de siste seks årene. Se om du er enig!

Undersøkelser som går kun på smak og behag er morsomme. Der kan resultatene gå i alle mulige retninger, kun styrt av følelser.

Og ikke minst, av hvem som er dyktigst på å bygge positive tanker rundt sine produkter.

Del med Facebook-vennene dine!

I England tar man slikt på alvor. De siste årene har man kåret de mest populære varemerkene uavhengig av kategori gjennom et svært omfattende opplegg:

Omfattende kåring

Et bredt sammensatt ekspertpanel med 36 personer, derav både kjendiser, designere og andre notabiliteter, velger ut 1.500 finalister av over 10.000 kandidater. Deretter inviteres publikum også til å si sitt, og til slutt ender man opp med et resultat.

Les også: Passat er kåret til campingfolkets favoritt

I år vant Aston Martin, forteller Teknikens Värld. Og at også følelser kan være rimelig stabile forstår vi når vi leser at luksusbil-produsenten har vunnet tittelen fem av de siste seks årene!

Selv om vi holder oss til kun bilmerker så er det nok andre tradisjonelt britiske merker som både er mer kjent og har en større
Selv om vi holder oss til kun bilmerker så er det nok andre tradisjonelt britiske merker som både er mer kjent og har en større

Det viser også hvordan britisk stolthet slår ut: I andre deler av verden er nok både Jaguar og Rolls-Royce både mer kjent og mer myteomspunnet, men så var det dette med utenlandske oppkjøp, da. Og Aston Martin er i dag temmelig alene blant de litt større om å fremdeles være på britiske hender.

Foran Apple og... Harley-Davidson!

På de øvrige pallplassene finner vi Apple, som pleier å gjøre det godt i slike konkurranser, og Harley-Davidson på en kanskje litt overraskende bronseplass. Vi synes formelig vi hører glederopene fra Milwaukee helt hit...

Og det finnes ett og annet øvrig varemerke med hjul og motor også, Ferrari klokker inn på en hederlig 8. plass og Maserati på 20. plass.

Hvis vi holder oss til nettopp ting med motor og hjul - hva mener du er verdens kuleste varemerke? Enig med britene? La oss høre i kommentarfeltet under!

Les også: Cygnet: Hvordan påvirker denne lille tassen AMs status?