onani
onani

– Jeg har slitt med det i flere uker

Benedikte snakker ut om sin seksuelle frustrasjon og onani.

Etter fem uker i huset begynner også jentene å kjenne på sine seksuelle behov. Foreløpig ser det ut til at Benedikte sliter mest, og natt til fredag luftet hun sin tanker rundt onani til Lena Charlotte.

– Jenter kan jo skjule det under dyna

– La oss si jeg er heldig, og får være i huset lenge, hva skal jeg gjøre? Jeg sliter allerede etter en måned, sier hun, mens hun går rastløst rundt bassenget i luftegården. Lena Charlotte tror hun har en løsning.

– Det syns ikke like godt når vi gjør det, sier hun, og legger til:

– Jenter kan skjule det under dyna, kan vi ikke det da?

Benedikte er ikke overbevist.

– Det kommer til å ta mange timer, bryter hun ut.

Les mer: BB-venninner mener Magnus ikke er optimal

I boblebadet

«Big Brother» har kameraer overalt i huset, men Lena Charlotte ser bare muligheter. Hun tror Benedikte kan skjule seg i boblebadet. Det oppdaget hun da hun satt i badstuen.

– Fyller man opp boblebadet og kjører på med bobler har ingen sjangs til å se det, sier hun, og føler hun har løst et verdensproblem.

– Ja ja ja ja, svarer Benedikte, men kommer raskt på at seerne kommer til å kunne se på ansiktet hennes at hun kommer.

Gutta har spreng

Flere i huset er avhengige av sigaretter, og sliter seg gjennom dagene der nikotinsuget ikke blir tilfredstilt. Nå ser det likevel ut til at ballesprenget har meldt sin ankomst. Dette forstyrrer nattesøvnen til Joakim.

– Jeg har bare vondt i ballene, sier Joakim og tar et dypt trekk av røyken. Andreas M spør om det er "manne-juicen" det er snakk om, og det er det ikke tvil om.

– I natt har det vært sprelsk der, sier Joakim tørt, og sikter nok engang til ballene sine.

Se hans frustrasjon her

554823