prøverseg
prøverseg

Andreas P vil ha alt Siv Anita kan by på

Det er noe uforløst mellom BB-paret.

Det er ikke lenger noe tvil om at Siv Anita og Andreas P stortrives i hverandres selskap. De var lenge lenket sammen, noe som gjorde det ekstra enkelt å flørte litt ekstra fra starten av oppholdet. Paret har overlevd alt fra fyllekrangler og store diskusjoner, og har delt seng over lang tid.

Her ser du parets første kyss

547575

Prippen dame

Selv om de åpenbart har følelser for hverandre, var det ikke kjærlighet fra første blikk. Andreas P klinket tidlig til og sa hva han mente om henne og, merkelig nok, hennes dovaner.

– Du ser så forbanna prippen ut, sa en ærlig Andreas P og la til:

– Og det er ikke veldig interessant for min del.

– Kaller du meg prippen bare fordi jeg bretter dopapiret før jeg tørker meg? spurte en fornærmet Siv Anita, og forsvarer seg selv videre:

– Jeg er ikke så veldig prippen, sa hun og hevedet at Benedikte var mer prippen enn seg selv.

Les mer: – Jeg liker best tynne jenter

Blir lite action

Ordet "prippen" er egentlig et ord som beskriver hele deres opphold i huset, for Siv Anita har gitt lite av seg selv til Andreas P. Han forsøker ofte å sjarmere henne, men får liksom aldri snøret helt i bånn. I natt var intet unntak.Etter å ha lepjet i seg store mengder med alkohol, går han endelig til sengs. Siv Anita har lagt seg tidlig i et forsøk på å sove vekk magesmerter og kvalme, men dette hindrer ikke Andreas P i å gjøre et lite forsøk. Desverre ender det ikke slik han ønsker. Siv Anita kommer nemlig ikke til å ha sex på tv. Dette tross hennes innrømmelse om sex i domkirken.

Se klippet øverst i videovinduet