Joakim negativ
Joakim negativ

BB-Caroline: – Fem kilo er kvalmt mye

Synes det er vanskelig å fetes opp.

Temaet for denne ukas oppdrag er mat. For at deltakerne skal få godkjent ukesoppdraget må de legge på seg hele 70 kilo tilsammen. Det vil si at hver og en av deltakerne innen torsdag må legge på seg minst 5 kilo.

«Big Brother» sender hver dag inn mengder med mat fra ulike hjørner av verden som deltakerne må stappe i seg. Dette gjør at de bader i kalorier og transfett, mens noen har det så ille at de ligger rolig for å unngå å spy.

Les også: BB-Caroline gruer seg til å bli feit

Alikevel er Joakim usikker på om de kommer til å klare oppdraget.

Kvalmt mye

– Fem kilo pr person er veldig mye, sier han og legger til:

– Jeg ser liksom ikke at David legger på seg fem kilo.

– Jeg synes det er kvalmt mye. Jeg føler meg feit allerede jeg, sier Caroline. Men legger til at hun er sikker på at hun kommer til å klare det.

– Pomesfrittes og burger skal jeg klare fint, jeg har allerede lagt på meg to eller tre kilo, så dette skal jeg klare uten problem.

Les også: Carolines tvillingsøster: – Hun kommer til å hate oppdraget

Allerede gått opp i vekt

Samtlige i huset klager allerede på at de har gått opp i vekt og mistet sin opprinnlige kroppsfigur. Dessverre for deltakerne er de ikke engang halvvei i matuken. Hver dag blir de to deltakerne med dårligst innsats straffet av «Big Brother».

Mandag var det David og Silje som måtte betale og måtte spise for hver gang de skulle prate.

Bare minutter etter at straffen var lest opp, glemte David alt. Han gikk i skrifterommet og snakket i vei. Dermed kjørte «Big Brother» signalet over høytalerne, og hele gruppa måtte ta femten sit-ups.

– Det er jo David som sitter der inne og prater i vei, utbrøt Andreas P.

Les også: – Jeg liker best tynne jenter

553967