SIV ANITA: Hvis muligheten byr seg er hun villig til å ga langt for å vinne.
SIV ANITA: Hvis muligheten byr seg er hun villig til å ga langt for å vinne.

Lyver, kysser og dolker i ryggen for «Big Brother»-millionen

– Hvis jeg må stikke noen i ryggen for å vinne, gjør jeg det.

Siv Anita har helt ifra første stund hatt et svært godt og nært forhold til Andreas P inne i huset. Det tok ikke lang tid før de to turtelduene serverte seerne det første «Big Brothers» kysset. Det virker ekte, men skal vi tro Siv Anita før hun gikk inn i huset så kan hun godt bruke kvinnelig list for å vinne en million.

BB- Andreas P. til Siv Anita: – Du er så forbanna prippen!

Gjør det som kreves

Hun har ingen betenkeligheter med å dolke de andre i ryggen hvis det skulle bli nødvendig.

– Jeg kan strekke meg langt for å vinne en million, jeg gjør det som kreves, sier hun og fortsetter:

– Hvis jeg må stikke noen i ryggen for å vinne, gjør jeg det.

Les også: Siv Anita: – Heller David enn den heksa Benedikte

Kvinnelist

Siv Anita vet å bruke sine kvinnelige fordeler ovenfor det motsatte kjønn for å nå sine mål, hun har ingen problemer med å flørte inne i huset. Hun kan godt kline med gutter hun ikke er interesert i, for å vinne første premien. HUn inrømmer også at dette er noe hun gjør til daglig ellers også.

– Hvis jeg har en god sjanse for å vinne en million kan jeg godt kline med en jeg ikke er interessert i, det gjør jeg til daglig, sier hun mens hun ler og legger til:

– Man får bare en sjanse, hvorfor ikke ta den.

Les også: Tårer, kyss og kvinnelist

Big Brother-Siv Anitas oppgjør med Andreas P i senga

Ikke sex

Hun påstår derimot at hun ikke skal ha sex i huset for å vinne, der går grensen for trønderjenta. Men hun har ingen problemer med å utlevere tidligere pikante sexhistorier. Hun har tidligere fortalt at hun har hatt sex i domkirken.

– Jeg at det kanskje ikke er et «akseptert» sted, men jeg har hatt sex i domkirken, innrømmet en litt flau Siv Anita til stor fornøyelse for resten av gjengen.

BB-Siv Anita: – Jeg har hatt sex i domkirken

Hvis hun vinner vil hun bruke pengene på utdanning og reise.

– Nå studerer jeg sykepleie, så jeg vil ta noen fag ved siden av også vil jeg reise og se litt. Helst til Australia, avslutter hun.

Les også: BB-sex: Skal, skal ikke?

Siv Anita var den første uken lenket sammen med Andreas P, noe som gjorde det enkelt å flørte litt ekstra. Håndjernene førte de bokstavelig talt raskt nærmere hverandre. Så da gjenstår det bare å se hvor ekte det er, og om romansen vil fortsette, eller om dette bare er et spill fra Siv Anitas side for å kapre millionen.

Les også: Fuktig flørting i huset

547575