Paris Hilton er for tiden i India for å skape blest om en rekke nye Paris Hilton-butikker, hvor publikum kan kjøpe luksuriøse vesker og annet motetilbehør.

Les også:Paris Hilton: – Hele verden hater meg!

Men slettes ikke alle indere har råd til å handle på fasjonable kjøpesentre, og all fattigdommen i landet har gjort inntrykk på den velstående sosietetsjenta. Mandag ga hun bort alle kontantene hun hadde på seg til tilfeldige tiggere på gaten.

Ga bort alt

Hotellarvingen kjørte igjennom Mumbais gater, da hun bad sjåføren om å stanse for å gi penger til en kvinnelig tigger med en baby på armen. Hun fikk en hundredollarseddel av Hilton, skriver TMZ.

Paris Hilton 2 (Foto: face to face, © ep)
Etter møtet med den kvinnelige kvinnen skal Hilton ha blitt så beveget, at hun bestemte seg for å gi bort alle pengene hun hadde med seg.

Twitret om fattigdommen

Nesten 12.000 kroner skal hun ha gitt til tiggere, og deretter etterlyste hun tips om kredible veldedighetsorganisasjoner via Twitter, for som hun skrev:

Les også:- Derfor ble det slutt med Paris

– Etter å ha sett det jeg har sett, så ønsker jeg å hjelpe til.

Forslagene strømmet på, noe arvingen satte pris på.

– Tusen takk for alle tipsene om veldedige organisasjoner i India. Det er veldig viktig å gi noe tilbake til dem som ikke har vært så heldige her i livet, skrev hun på nettstedet.