Den ser ganske uskyldig ut   selv med en liten vinge på bagasjelokket. Men under panseret skjuler det seg uante krefter, som gjør denne bilen til en perfekt 'sleeper'.
Den ser ganske uskyldig ut selv med en liten vinge på bagasjelokket. Men under panseret skjuler det seg uante krefter, som gjør denne bilen til en perfekt "sleeper".

Toyota Camry: Sintere lyd har du aldri hørt fra en mer anonym bil

Snakk om råskinn - her har du ingenting å stille opp med. SE OG HØR VIDEO!

De kalles sleepers - og er biler som ser ut som de ikke er har noe særlig krefter under panseret. Men så har det det likevel.

Helst skal det være i en slik skala at stort sett alt og alle andre blir stående igjen med geipen godt nede på skotuppen i det du gir jernet ut av lyskrysset. Mest vellyket er det hvis en langt dyrere og mer eksklusiv bil blir ettertrykkelig satt på plass.

LES OGSÅ: Toyota fornyer bestselgeren

Det finnes ikke så mange bedre utgangspunkt for en skikkelig sleeper enn en Toyota Camry fra 90-tallet. Dette er en stor og tung bil, som på ingen måte var noen racer i gatene.

Del med dine Facebook-venner

Men akkurat denne vil parkere stort sett det som måtte våge å utfordre den. På benken måles nemlig effekten til svimlende 728 hk, rett på hjula.

Utgangspunktet er visstnok en 3-liters V6-motor som har fått diverse STORE modifikasjoner - blant annet i form av en gigantisk turbo. Det er kanadiske Dynamotorsports som står for "trimmingen".

Her skal det sies at vi ikke får vite så mye om hvordan kreftene tøyles, og bilen får grep. Det vil uansett helst være snakk om å gå fort rett fram - noe langdistanse-bil er det neppe.

Vi kan imidlertid anbefale både å se videoen og ikke minst lytte til motoren i klippet under.

http://www.youtube.com/watch?v=XN7xIEb3nFU&feature=player_embedded

LES OGSÅ: Toyota Camry: Dette er USAs mest solgte bil