vekt
vekt

Late, tjukke deltakere belønnes

Denne uken skal BB-huset til sæters.

«Big Brother» har som mål å ta for seg så mange tema som mulig i løpet av de hundre dagene det finnes deltakere i huset.

Denne uken er mat hovedtema. Mat har vært et tema i mange andre utgaver av «Big Brother» verden over, og er et forsvalig eksperiment.

Oppdraget

Denne uken vil «Big Brother» finne ut av hva som som skjer med kroppen når den utsettes for store mengder med mat. Derfor vil deltakeren som er latest, spiser mest og dermed går opp i vekt vinne immunitet.

I løpet av uken skal deltakerne forsyne seg grovt av fire vidt forskjellige matkulturer og deres delikatesser. Det hele vil bli delt opp i egne temadager. Dagens tema er Tysk ølfestival.

Se oppdraget leses opp her

553696

Skritteller

I tillegg til å spise mat, skal deltakerne forsøke å ha et så lavt aktivitetsnivå som mulig. Hver deltaker vil få mulighet til å følge med på dette ved hjelp av en skritteller. Denne vil bli lest av og evaluert daglig.

Les mer: Glamourmodellen gjør alle fordommer til skamme

Bestått

Gruppen skal ha som mål og tilsammen legge på seg 70 kilo. Det betyr at alle i huset minst må legge på seg 5 kilo. Består de oppdraget vil de belønnes.