Lena Charlotte1
Lena Charlotte1

BB-Lena Charlotte: Glamourmodellen gjør alle fordommer til skamme

Lena Charlotte er tøffere enn toget.

Denne uken har deltakerne kjempet mot hverandre, guttene mot jentene for å endelig bevise hvem som er det sterkeste kjønn. De har konkurrert mot hverandre i ulike grener og mange har fått utfordret nye sider av seg selv. Det var til slutt jentene som gikk suverene av med seieren.

Tøff jente

En av de som har tatt utfordringene på strak arm og imponert mest er glamourmodellen Lena Charlotte.

Under konkurransen har hun bevist at hun verken er redd for slanger eller larver. Hun reagerer snarere tvert imot når hun skjønner at det er en slange hun tar på under konkurransen «Total Blackout» hvor deltakerne med bind for øynene på stikke hånden ned i ulike bokser og kjenne hva som befinner seg der.

– Å endelig får jeg ta på en slange sier hun og stikker hånden ned i glassburet nok en gang.

Heller ikke når hun må spise larver reagerer hun med panikk.

– Det må være en mark eller larve, sier hun og spytter larven i en bøtte og smaker videre på neste delikatesse.

Les også: BB-Tine bitt til blods av slange

Les også: BB-Linn Therese smaker på den levende larven

Avkledd og utfordrende

Lena Charlotte Westby er, i tillegg til å være «Big Brother»-deltaker, modell i Show Models hvor hun stiller avkledd og utfordrende på bilder. Dette har ført til at hun er blitt sex-sjikanert både via både e-post og telefon. Noen kommer med seksuelle tilnærmelser, mens en gikk til det skrittet å sende henne et bilde hvor han var totalt avkledd.

Men den usjenerte jenta fra Brummendal lar ikke dette stoppe henne på noen måte og legger heller ikke bånd på seg inne i huset hvor hun til en hver tid er overvåket av 44 forskjellige kameraer.

Les også: BB-Lena Charlotte:– Det er det samme å brette seg ut for mannfolkblad, som å kle av seg på TV

Allikevel sjenert på TV

Under fredagens «naturist-piknik», fremførte Lena Charlotte som en av «stjernene i «showet et forrykende strippe-show.

Hun legger ikke skjul på at hun som glamourmodell har brettet seg ut i manneblader og vist absolutt alt, men hun er allikevel litt mer «sjenert» på TV.

– Jeg tror nok at de som sitter hjemme og ser på at jeg tar av meg BH'en på TV, tenker at «herregud, hvorfor gjør hun det?», og det ser nok ganske teit ut fra utsiden, men det virker jo ikke så ille her inne, forklarer hun til Magnus og Tiia, men legger til

– Jeg synes det ikke er noe annerledes å kle av meg på TV enn å brette meg ut for «Vi Menn». Men her inne beholder jeg trusa på, bortsett fra i dusjen, sier hun.

Les også: Se BB-gjengens strippe-show

553119