Uken har bestått av Rumba og Tango for deltakerne i «Skal vi danse». I kveld har de stått på parketten igjen, og en av dem er Hollywoodfrue Anna Anka.

Svenske Anna har to barn hjemme i Los Angeles, Ethan og Ellie, men i disse dager jobber hun på spreng her i Norge med å svinge seg på parketten.

Les også: Anna Anka gråter over savnet etter barna

Syvårsfeiring uten mamma

Denne uken har vært ekstra tøff for Anka. Hun gikk nemlig glipp av syvårsdagen til sønnen Ethan.

– Jeg har sendt mange presanger fra Oslo hjem til han. Men Ellie fyller år i slutten av oktober, så vi har alltid hatt en tradisjon på at vi feirer med en stor fest i oktober. Så han merker egentlig ingen forskjell på at jeg ikke er der på selve dagen. Jeg har sagt at vi skal feire skikkelig når mamma kommer hjem. Han ble bare overlykkelig for presangene han fikk i posten, forteller Anna til «God kveld Norge».

Selv om sønnen ikke tenkte over at det ikke ble bursdagsfest, var det en ting han var trist for at mamma Anna ikke kunne gjøre for han på den store dagen.

– Jeg ringte å spurte han om han hadde fått frokost på sengen og han snufset og sa nei, så sa jeg «Hadde mamma vært hjemme hadde jeg ordnet det til deg» og da svarte han at: «Ja mamma lager den beste fødselsdagen», sier hun.

Godt å komme hjem

Anna forteller at om hun ryker ut av «Skal vi danse» så betyr ikke det liv og død for henne. Hun har nemlig et liv hjemme i LA som venter på henne.

– Da kommer jeg hjem til familien og det blir jo i grunn bare positivt. Jeg ser veldig fram til å komme hjem igjen. Det blir en stor dag å se de igjen, avslutter Anka.

Les også: – Hvis de tar barna fra meg, får de ta dem