Lena charlotte om stripping
Lena charlotte om stripping

BB-Lena Charlotte: – Det er det samme å brette seg ut for mannfolkblad, som å kle av seg på TV

Men tar ikke av alt for «Big Brother»

BB-deltaker og modell Lena Charlotte er avholdskvinne, men absolutt ingen festbrems. Og under fredagens «naturist-piknikk», fremførte en feststemt BB-gjeng et forrykende strippe-show for «Big Brother» med Lena Charlotte som en av «stjernene i «showet. Men dette er ikke første gangen at den brystfarge modellen har kastet klærne.

Les også:«Big Brother»-deltakerne kaster alle klærne på naturist-piknikk

Beholder trusa på TV

Lena Charlotte legger ikke skjul på at hun som glamourrmodell har brettet seg ut i manneblader og vist absolutt alt, men hun er likevel litt mer «sjenert» på TV.

– Jeg tror nok at de som sitter hjemme og ser på at jeg tar av meg BH'en på TV, tenker at «herregud, hvorfor gjør hun det?», og det ser nok ganske teit ut fra utsiden, men det virker jo ikke så ille her inne, forklarer hun til Magnus og Tiia, men legger til

– Jeg synes det ikke er noe annerledes å kle av meg på TV enn å brette meg ut for «Vi Menn». Men her inne beholder jeg trusa på, bortsett fra i dusjen.

Edru, men like «bananas»

Men selvom Lena Charlotte holder seg unna alkoholen har hun likevel noen betenkeligheter om «strippeshowet» dagen derpå.

– I dag har alle fylleangst og tenker «Herregud, hva var det jeg gjorde i går?» ikke sant, men jeg lurer egentlig på hva som er værst? Å drikke og gå helt «bananas», eller være edru sånn som jeg, men være akkurat like mye med på det? lurer Lena Charlotte på.

– Var det så ille i går da? ler Magnus

– Jeg tror jeg tøyde grensene min så langt jeg kunne, innrømmer Lena Charlotte.

– Ja, men det er bare fordi du har kjæreste, sier Magnus

– Ne, jeg hadde ikke tatt av meg noe mer i går med eller uten kjæreste, sier Lena Charlotte bestemt.

Se strippe showet her:

553119

Men det å ta av seg klærne har også hatt sine ulemper for Lena Charlotte. I tillegg til å være «Big Brother»-deltager, er hun også modell i Show Models. Hennes avkledde og utfordrende bilder på nettet har ført til en del ubehagelige henvendelser og hun er blitt sex-sjikanert både via e-post og telefon.

Les mer: : «Big Brother»-Lena Charlotte sexsjikanert