nakenkor
nakenkor

Hvem er «Big Brothers» mest sexy deltaker?

Stem på din favoritt

Denne uken har det vært kjønnskamp i BB- huset. Ukesoppdraget gikk ut på å finne ut hvem som er det sterkeste kjønn. Gruppa ble delt inn i to, jentene mot gutta og prøvelsene de måtte igjennom var mange og krevende.

Det var jentene som gikk av med en soleklar seier, men den ukeslange konkurransen mellom kjønnene er det en ting som fremdeles ikke avjort. Hvem er husets mest sexy? Og vil resutlatet bli en mann eller en kvinne?

Les mer: Se BB-Tiia Maria og Magnus sengekos

I BB- huset er det noe for enhver smak. Her har du alt fra macho til myke menn, silikonpupper og naturlige pupper, blondiner og brunetter, sinnatagger og syngedamer og du kan velge mellom heterofil og lesbisk.

Og det beste av alt: Du bestemmer hvem som er den mest sexy i BB-huset!

Blondiner

Hvis du liker blondiner er BB-huset riktig sted for deg. Her er majoriteten lyshårede jenter som i tillegg har lagt inn både en og to runder med silikon.

Både blide Lena Charlotte, ærlige Siv Anita, sporty Silje, og åpenhjertige Caroline har alle lagt seg under kniven. Gladjenta Tiia Maria er også blondine, men har naturlige former, mens omtenksomme Tine er silikonfri og lesbisk.

Brunetter

Hvis du foretrekker brunetter står valget mellom sangfuglen Linn Therese eller utadvendte Benedikte som også har lagt inn silikon

Macho menn

De fleste i av gutta er dekorert med tatoveringer over store deler av kroppen, og legger ikke skjul på at de tar godt vare på den,

Av de ,er macho typen er «Playeren» Andreas P, eventyrlystne Roberto, og festglade Marius alle sterke kandidater

Kosegutter

Men hvis du er mer interessert i de «mykere» menn er koseglade David, rettferdige Magnus eller omtenksomme Joakim mer for deg.

Resultatet får du vite på søndag kl.20.00 på live-sendingen til «Big Brother».