naken bading
naken bading

«Big Brother»-deltakerne kaster alle klærne på naturist-piknikk

«Big Brother»-redaktøren forsvarer den avkledde hendelsen.

Mange av seerene ble sjokkert da «Big Brother» kom inn med følgende brev til deltakerne i huset: «Dere har gjort en god innsats i kjønnskampen. Vi følger opp med en hyllest til menneskekroppen. «Naturist» er tema for dagen».Den mest frilynte og avkledde av deltakerne, David Mykin, blir satt til å administrer naturist-piknikken med elleville selksapsleker og skinny dipping.

Redaktør Mads Nilson i «BIg Brother» forklarer hvorfor man valgte en slik belønning.

– Det handler om gruppedynamikk

– Deltakerne har vært gjennom en hard kjønnsuke. Derfor valgte vi å belønne dem med en piknikk og som vanlig hadde «Big Brother» en liten hake: Den skulle utføres som naturister, sier redaktør Mads Nilsson i Big Brother.

– Men er ikke dette bare spekulativt?

– Nei. For dette er ikke gjort for å vise deltakerne nakne for seerne. Dette er gjort for å se på gruppedynamikken. Hvordan de reagerer deltakerne på en slik beskjed? Ville de delta? Husk at «Big Brother» er er eksperiment – 100 dager i isolasjon fra omverden – hvor deltakerne blir utsatt for ulike utfordringer. Nakenhet ovenfor hverandre i et lukket samfunn er en helt naturlig del av dette, forklarer Nilsson.

Chatten og deltakerne positiv

På chatten til bigbrother.no har vi også reist spørsmålet om hva de synes om naturist-piknikken, og der er bare en vært negativ og mener «Big Brother» er for sexfiksert. Resten av chatten applauderer tiltaket.

Deltakerne selv har heller ikke noe i mot piknikken. Etter at guttene måtte igjennom en svært tøff straff i går, ble dette regnet som en mye morsommere oppgave.

Måtte være hunder

Denne uken har nemlig deltakerne testet ut hvem som er det sterkeste kjønn. Gruppa ble delt inn i to, jentene mot gutta og prøvelsene de måtte igjennom var mange og krevende. Det tapende laget måtte hver dag fungere som slaver for vinnerlaget. Og det var jentene som var den soleklare vinneren denne uken. I går kveld ble gutta straffet etter gode forslag på chatten. Vinnerforslaget ble at gutta skulle bli behandlet som hunder. De måtte være i bånd og bjeffe.

Se straffen her:

552689