Tiaamaria (Foto: Rolf Ørjan Høgseth/FHM)
Tiaamaria (Foto: Rolf Ørjan Høgseth/FHM)

«Big Brother»-jenter splitter nakne i manneblad

Her kaster de klærne i het photoshoot.

Big Brother-jentene Siv Anita Aurstad, Caroline Wennerød Aas, Sunna Ingudottir og Lena Charlotte Westby kaster klærne i en ny fotoserie for oktober-nummeret til mannebladet FHM.

– Det var kjekt. Det er bilder som jeg ikke har tatt før, og som ikke helt er min type stil. Bildene ble tatt ute og det var ganske kaldt, sier nå utstemte Sunna til «God kveld Norge».

Ingen problemer med nakenhet

22-åringen hadde ingen problemer med å være helt naken:

– Jeg har sett mye nakenhet av meg selv på internett allerede, og bildene viser ingenting sånn sett. Så det var ikke noe problem, sier hun.

sunna2 (Foto: Rolf-Ørjan Høgseth/FHM)
sunna2 (Foto: Rolf-Ørjan Høgseth/FHM)
Sunna bidro til en del skandaler inne i huset også, så hun forventer seg ikke mange reaksjoner på bildene i FHM.

– Jeg tror ikke jeg forventer så mange reaksjoner. Gjorde mye ut av meg i BB, og dette blir mildt i forhold til det som har vært allerede. Jeg har snakket med venner og familien, og de har ingenting i mot det, sier Ingudottir.

Har fått homo-fans

Reality-deltakeren synes ikke det hun har gjort er spesielt ille, og angrer ikke.

– Det var veldig kjekt og jeg ble kjent med masse nye mennesker. man må grips de mulighetene man får og selve opplevelsen var helt konge. Angrer ingenting, og jeg gjorde ingenting inne i huset som Stavanger-by ikke har sett før, sier hun med et smil.

Cover FHM 89 (Foto: Cover FHM)
Cover FHM 89 (Foto: Cover FHM)
«Big Brother»-deltakelsen har ført til at hun får mer oppmerksomhet. Særlig har hun fått en del homo-fans, og blir like gjerne sjekket opp av jenter som gutter.

– Ikke sånn på dagtid, men på byen kommer folk bort og er interesserte. Jeg var på homo-bar i helga, og der var jeg en stor hit både blant gutter og jenter. Jeg har tydeligvis mange homofans, og det er kjempekjekt, sier 22-åringen til «God kveld Norge».

– Kropp er kropp

Lena Charlotte har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine silikonpupper.

– Jeg skal i alle fall ikke ha sex på TV, for jeg har samboer her hjemme. Det vil jo bli spesielt å være borte fra ham, men han vet at jeg setter grenser, sier hun til FHM.

Tiia Maria Sorjonen fra Korgen i Nordland har også kastet klærne for bladet. Hun sier til FHM at hun ikke har noen problemer med at hele Norge skal se henne i dusjen.

– Kropp er kropp, sier Tiia Maria til bladet.