CURLING: Steinar Sagen føler seg litt ute på glattisen som debuterende filmskuespiller. (Foto: Tv 2)
CURLING: Steinar Sagen føler seg litt ute på glattisen som debuterende filmskuespiller. (Foto: Tv 2)

Steinar Sagen: – Dette er latterliggjøring av curling

– Vi er absolutt ute på glattisen her.

Onsdag kveld strålet et stjernespekket lag av skuspillere på den isblå løperen på festpremieren av «Kong Curling» på Colosseum kino.

I filmen spiller en rekke av humor-Norges største navn: Linn Skåber, Atle Antonsen, Steinar Sagen, Jon Øigarden, Ingar Helge Gimle, Kåre Conradi, Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Ane Dahl Torp.

Ute på glattisen

Steinar Sagen som selv spiller en curlinghelt i filmen følte seg litt ute på glattisen som debuterende filmskuespiller. Som curlingspiller hadde han nemlig lite erfaring fra før av.

– Dette blir automatisk en latterliggjøring av curlingsporten. Vi hevder å være «curlingister» også kan vi det ikke i det hele tatt. Det er glattere enn man skulle tro, og de gjør alt for at det skal være megaglatt. Vi var absolutt ute på glattisen, innrømmer Steinar Sagen ovenfor God Kveld Norge.

Ikke riktig sport

Den populære programlederen og komikeren kjent fra NRKs Radioresepsjonen føler nemlig han hadde stilt med mye sterkere kort dersom det var bordtenninsmiljøet som ble skildret i filmen.

– Jeg ville det skulle være bordtennismiljøet, for bordtennismiljøet er mye større i Norge. Akkurat der har de bommet, men bortsettfra det så har de truffet, forsikrer komikeren.

Selv påstår hanat han spiller bordtennis nesten like mye som han lager radio.