I STUDIO: Kristoffer og Tone snakekr ut om oppholdet i «Little Brother».
I STUDIO: Kristoffer og Tone snakekr ut om oppholdet i «Little Brother».

BB-Kristoffer: – Linn Therese hadde et øye til meg

Tårene strømmet da Kristoffer forlot huset.

Mandag kveld gjestet Kristoffer og Tone «Little Brother»-sofaen sammen med programleder Petter. Begge to gikk ut av «Big Brother« under live-sendingen søndag kveld.

Kristoffer ble stemt hjem av seerne etter å ha blitt nominert sammen med Anders P og Tine, mens Tone ble diskvalisert etter å ikke ha gjennomført oppdraget sitt som utfordrer. Hun skulle spille en rolle hvor hun snakket ekstremt høyt, lo på feil steder, lukket øynene unaturlig lenge, ristet konstant på hodet og skulle smatte og slafse hver gang hun spiste. «Big Brother» bestemte at de tre andre utfordrerne fikk et døgn på å bestemme om de synes Tone skulle bli diskvalifisert.

Les også: «Big Brother»-Kristoffer feirer med champagne

Føler seg backstabbet

Begge to er godt fornøyd med oppholdet sitt i «Big Brother» og snakker varmt om hverandre etter den lille stunden de hadde i huset sammen. Kristoffer likte Tone best av utfordrerne fordi hun var naturlig og seg selv, mens Tone er skuffet over å ikke få mulighet til å vise seg frem i huset.

– Det er veldig kjipt, drømmen var å komme inn i huset, sier hun og legger til at hun er skuffet over at de andre diskvaliserte henne.

– Jeg hadde ikke sett for meg den retningen, så jeg følte meg dolket i ryggen. Det er kjipt å tenke på at de tre som jeg har vært sammen med i to uker backstabbet meg på den måten.

Les også: Tone ble disket fra «Big Brother»: – Jeg er helt knust

Utnyttet situasjonen

Deltakerne tok Kristoffers exit fra huset tungt. Spesielt tungt var det for Linn Therese som tok til tårene da Kristoffer måtte forlate huset søndag kveld.

– Hun er en veldig sårbar og følsom jente, hun kan begynne å gråte veldig lett av ingen ting, men jeg tror hun hadde et lite øye til meg der inne rett og slett, sier sjarmøren med et smil.

Kristoffer innrømmer at han kanskje utnyttet situasjonen litt.

– Hun er ikke min type jente, men vi hadde det veldig hyggelig sammen, så jeg utnyttet henne kanskje litt. Hun skrubbet ryggen min i dusjen og ga meg massasje, det likte jeg absolutt godt, smiler han fornøyd.

Les også: BB-Linn Therese bryter totalt sammen

Bønder er ikke som meg

Kristoffer er kjent for å ha sterke meninger inne i huset og nøler ikke med å uttale seg om hva han mener om folk utenfor Oslo.

– Jeg har ikke mot de, men de er ikke akkurat sånn som meg, avslutter han.

Han har ved tidligere anledninger uttalt at han ned på folk som bor på Grünerløkka og etterlyster «Frogner-damer» i huset.

Les også: BB-Kristoffer:– Jeg har blitt kalt bortskjemt før