Keeperen fant nemlig kjøretøyet sitt dekket med flere hundre fargerike lapper da han skulle kjøre til Color Line stadion mandag morgen. I løpet av natten hadde en eller flere spøkefugler dekorert den, skriver smp.no.

- Bilen var så full av post-it-lapper at jeg ikke kunne kjøre den. Jeg hadde ikke tid til å plukke bort alt fra bilen, så jeg måtte bare ta beina fatt, forteller han til avisen.

Kunst og kreativ bruk av de velkjente post it-huskelappene brer stadig om seg. Etter at fenomenet har fascinert kontorarbeidere i europeiske byer, meldte Aftenposten tidligere i måneden at det nå er kommet til Norge. Nå er ikke en gang bilene til fotballspillere trygge.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Klappjakten er i gang
22 år gamle Rørvik er i kveld på Østlandet for å spille for Aalesund 2 mot Bærum. Nå håper han på hjelp fra «noen snille sjeler» til å få bilen i orden igjen.

Stuntet har fått mange til å trekke på smilebåndet, men nå starter jakten på de eller dem som står bak. Ole-Christian Rørvik tar spøken som en krigserklæring og har sine mistenkte.

- Jeg mistenker at det er noen lagkamerater som har gjort det. Jeg har startet en etterforskning der Peter Orry Larsen og Jonatan Tollås er blant de mistenkte.

Petter Orry Larsen

Innrømmer ingenting
Men de to har ingen planer om å innrømme noe som helst.

- Nei, det har vi ikke gjort! Vi hadde nok klart å glede oss over det om vi hadde orket å stå opp tidlig nok til å gjøre det, hevder de overfor smp.no.