Disse løkene kan spises som epler

Høsten er høysesong for norsk mild hvit kepaløk og salatløk. Her er flere løkoppskrifter!

Vi har et tårefylt, men sterkt forhold til løken. Her er flere spennede løkoppskrifter!  (Foto: Nucleus AS)
Vi har et tårefylt, men sterkt forhold til løken. Her er flere spennede løkoppskrifter! (Foto: Nucleus AS)

- Løken finnes i et utall størrelser, former, farger og smaker, og vi bør bli mye flinkere til å utforske disse, sier Pernille Rød Larsen, som er utviklingssjef for grønnsaker i Gartnerhallen og prosjektleder for løkprosjektet. Nordmenn spiser lite løk Etter tomat og gulrot er løk er den tredje mest produserte grønnsaken i verden, og i de nye kostholdsrådene som kom i år er den fremhevet som spesielt sunn. Men nordmenn spiser lite løk, og når vi gjør det holder vi oss

Mer innhold fra TV 2