Fulham - Manchester City 2-2

Manchester City åpnet best på Craven Cottage, men Fulham nektet å gi opp på hjemmebane. Til slutt fikk begge lagene med seg hvert sitt poeng fra en underholdende kamp i London.

Se kampsammendrag i videovinduet øverst!

Silva arkitekt - Agüero målscorer
Fulham-forsvaret klarte å holde unna i snaut tjue minutter før superangriperne til Manchester City hadde sørget for 1-0-ledelse på Craven Cottage. David Silva fikk ballen rett utenfor sekstenmeteren, brukte et millisekund på å orientere seg og fant Sergio Agüero som enkelt kunne plassere ballen forbi Mark Schwarzer.

Agüero var muligens i en hårfin offside, men Mark Clattenburg valgt å la spille gå til fordel for det angripende lag.

Les også: Spurs lekte med Liverpools ni spillere

David Silva blir av mange sett på som den store arkitekten i City-laget. Etter en snau halvtime hadde han nok en gang funnet frem tegnesakene da han fant Edin Dzeko i god posisjon inne i sekstenmeteren. Bare en sterk reaksjonsredning fra Mark Schwarzer hindret dobling av ledelsen.

Drømmestart på andreomgang
Om det var nøye planlagt vites ikke, men Manchester City startet andreomgangen med et angrep tatt rett ut av læreboken. Avsparket ble slått tilbake til Gaël Clichy som hamret ballen opp til Edin Dezko. Spissen headet ballen ned til makker Agüero og argentineren nølte ikke et sekund - totalt tok det elleve sekunder fra avspark før ballen lå i nettet.

Les også: Sunderland utnyttet Stokes forsvarstabber

Men Fulham jobbet seg inn i kampen igjen og fikk sin redusering på vakkert vis. Moussa Dembélé fant Clint Dempsey som sendte ballen videre til Bobby Zamora. Den råsterke spissen brukte rommet han hadde skaffet seg til å tre ballen nydelig opp i krysset.

Fulham-press og utligning
Etter scoringen var det plutselig Hangeland og co. som styrte kampen. Joe Hart var nødt til å varte opp med to meget kvalifiserte redninger for å forhindre utligning, men med et drøyt kvarter igjen av kampen kunne selv ikke Englands sisteskanse stoppe ballen.

Et skudd fra Danny Murphy gikk nemlig via beinet til City-kaptein Vincent Kompany - noe som satte Hart helt ut av spill. Dermed kunne Fulham juble for utligning.

Med ti minutter igjen av kampen ble Carlos Tevez byttet inn, men selv ikke fjorårets toppscorer i Premier League klarte å avgjøre kampen til fordel for City. Det endte 2-2, noe som betyr at City tapte sine første poeng denne sesongen.

Slik startet lagene:
Fulham (4-4-2): Schwarzer - Kelly, Baird, Hangeland, J.A. Riise - Dembélé, Murphy, Sidwell, Duff - Zamora, Dempsey

Manchester City (4-2-3-1): Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Touré, Barry - Nasri, Agüero, Silva - Dzeko.