Andreas P exit
Andreas P exit
Andreas P 2
Andreas P 2
Andreas P ute
Andreas P ute
Andreas forbanna
Andreas forbanna

Skadeskutt Andreas Ps tøffe avskjed med «Big Brother»-kjæresten

Andreas P fikk ikke nyte godt av at Siv Anita var kommet tilbake fra Finland.

De siste ukene har vært tøffe for Andreas P. Han har hatt smerter i begge beina på grunn av sykdommen Podegra. Dessuten har hans «Big Brother»-flørt vært en hel uke i Finland og savnet har vært sterkt. Så det var bittert å måtte forlate «Big Brother»-huset i kveld uten å ha fått tatt en skikkelig prat med Siv Anita som kom tilbake fra Finland i kveld.

– Det var difinitivt det verste som kunne skje, sier Andreas P til bigbrother.no og legger til:

– Det var rett og slett en skikkelig dårlig avslutning på en i utgangspunktet dårlig uke, sier han.

– Holder ut i fem uker

Men han tror han vil takle savnet etter Siv Anita:

– Jeg har forberedt meg akkurat nok til at det går greit. Jeg så at Siv Anita har hatt det bra og har det bra. Dessuten fikk jeg en klem og et blikk som gjør at jeg ikke har noe å bekymre meg for. Hun kommer senest ut om fem uker og de fem ukene skal jeg holde ut, sier Andreas P.

– Ikke traust

Kjekkasen har tidligere skrytt av å legge ned mer en 250 damer.

– Er playerlivet nå over og du skal bli en traust kjæreste?

– Andreas P blir aldri traust, uansett kjæreste eller ei. Men jeg håper det blir noe mellom Siv Anita og meg, Og da må jeg legger player-livet på hylla, sier Andreas P til bigbrother.no.

Herer en kort oppsummering av hans tid i «Big Brother»:

565270

Dramatisk for Andreas P

Den siste uken har vært spesiell for Andreas P: Forrige fredag ble «Big Brother»-tøffingen kjørt til sykehus i ambulanse. Begge føttene var hovnet og han hadde store smerter. I tillegg mistet han plutselig sin BB-kjæreste Siv Anita da hun ble kindappet av en ninja på skrifterommet og sent til det finske «Big Brother»-huset.

Les mer: Big Brother-Andreas P til sykehuset i all hast

Han fikk smertestillende midler og ble sendt tilbake til huset med krykker. Legene hadde ikke funnet ut hva som var galt med ham. Først på onsdag får han meldingen om at det som sannsynligvis er feil med ham er Podagra eller urinsyregikt som er fellesbetegnelsen for den type gikt.

Her blir han behandlet av sykesøster og huset diskuterer sykdommen:

562394

Les også: Her kidnapper BB-ninjaen Siv Anita

Siv Anita i Finland

Den siste uken er ikke blitt lettere av at hans kjære Siv Anita ble kidnappet og ført til Finland. Den norske versjonen fikk stripperen Janica i retur, til glede for Roberto, men ikke så mye glede for Andreas P som har savnet BB-flørten. Siv Anita gledet seg til en ferie fra Andreas P da hun dro, men etter bare noen dager så var hun oppløst i tårer og savnet kjekkasen. Savnet var gjensidig. Så da Siv Anita kysset den finske deltakeren Ben, blir han veldig preget av det han ser. Siden han nå går ut av huset får han ikke sjekket om følelsene fortsatt er der.

Les mer: Big Brother-Andreas P erklærer krig mot finske Ben

Romantisk start

Allerede den første uken av oppholdet i «Big Brother»-huset fant Andreas P lykken med Siv Anita. Lenge var de lenket sammen, noe som gjorde det enkelt å flørte litt ekstra hett da de tok et bad i bassenget tidlig under oppholdet.

Selv da deltakerne ble løst fra håndjernene, har paret fortsatt å henge på hverandre. Og det første kysset mellom ham og Siv Anita kom allerede første festen. Dette til tross for at Andreas P tidligere samme dag innrømmet at den finest dama i huset var Tiia.

Les mer: Andreas P gir alt for å sjarmere Tiia Maria

Tung avskjed

Da Amir forlot huset var Andreas P raskt ute med å melde fra om sitt savn.

– Han er en sånn type som jeg bare må være venn med, fastslo Andreas P, og både Magnus og Marius var helt enig.

– Jeg er litt spent på hvordan det blir etter Amir. Han var jo den som var mest høylytt i huset, men på en positiv måte, fortsatte Andreas P.

Lite visste han da at det var han som skulle ta over staffetpinnen.

Les mer: Nå er hun lei av Andreas P.

Raseri og abstinenser

Etter at Amir forlot huset fortsatte militæruken som normalt. Andreas P fikk jobben som fenrik, og gjorde det han kunne for å få gode skussmål. Det gikk forholdsvis bra, men da punktet om fysisk fostring kom opp, hadde «Big Brother» litt å trekke på. Oppvarminga hadde nemlig vært for kort, og Andreas P tok dette svært så personlig.

På soverommet kokte det fullstendig over for ham.

– Jeg har ett prinsipp her i livet - jeg blir ikke pissa på!, sa han gang på gang.

– Jeg gidder ikke mer, jeg stikker!

Siv Anita fikk roet ned gutten, og han ble værende i huset.

Et annet problem Andreas P fikk kjenne på kroppen var behovet for sigaretter. Siden «Big Brother» har styrt denne tilgangen, har abstinensene blitt tydelige. I perioder har han trippet hvileløst rundt i huset, samt kommet med kraftige uttalelser.

– Jeg er 110 prosent sikker på at om jeg hadde møtt ham på utsiden hadde jeg hata han, sa Andreas P. om Kristoffer under en middag med Caroline og Siv Anita.

Røykesug

Andreas P har også hatt svært svingene humør i huset grunnet mangel på røyk. Men stemningen mellom om han og Siv Anita ser fremdeles ut til å være stabil. Det betyr ikke at Siv Anita har funnet seg i alt han har gjort.

– Når du diskuterer, kan du bli litt voldsom, forklarte hun, og forsøkte forsiktig å få fram at han var litt brå mot de andre i huset.

Hun forsøker også å få ham til å se lysere på livet i huset. Men det er ikke lett når han irriterer seg over mangel på røyk.

Forskjeller tiltrekker hverandre

Andreas P og Siv Anita er blitt statig tettere bundet sammen i løpet av oppholdet. Men samtidig er forskjellene blitt klarere.

– Jeg hadde ikke vært fornøyd med å leve livet mitt som du lever livet ditt, sa Siv Anita til Andreas P da de lå i senga og diskuterte.

Så da blir spørsmålet om de likevel kan leve sammen utenfor Big Brother-huset.

Les også: Siv Anitas oppgjør med Andreas P i senga