Bergen (TV 2 Sporten): Både Rodolph Austin og Carl-Erik Torp er ute med karantene mot Haugesund. Dermed kan det være duket for unggutten Kristoffer Barmen (18) fra start i den ene av de to midtbaneposisjonene. Rune Skarsfjord er full av lovord om unggutten.

Se Brann - Haugesund direkte på tv2sumo.no fra kl. 19.00!

– Han har først og fremst fantastiske holdninger og tatt store steg i år. Han er relativt stor, springer mye og er dermed ofte i begge bokser. Dessuten er han målfarlig. Barmen har spilt ut hele registeret i løpet av året og er nærmere og nærmere spilletid, sier Skarsfjord til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Start kan ha tapt over 115 mill. på fem år
LES OGSÅ: Alsaker ikke i tvil: – Lindegaard er på et høyere nivå enn De Gea

– Hva synes du om det Skarsfjord sier, Barmen?

– Jo, det kan hende at jeg får sjansen nå ja. Gjør jeg det skal jeg trykke til og gi110 prosent, sier Kristoffer Barmen til TV 2 Sporten.

Sønn av sklitaklingenes konge
Unggutten er sønn av den tidligere Fyllingen-spilleren, Rolf Barmen. Tidlig på 90-tallet gjorde han seg mest bemerket med sine sugende sklitaklinger.

– Det stemmer. Jeg lærte meg en spesiell skliteknikk. Dessuten laget jeg meg egne ”sklibukser”, hvor jeg klippet hull i nylonstrømpebukser og limte inn bevernylon. Dette gjorde at jeg kunne skli lengre og at taklingene ble bedre. Faktisk opp til 10–12 meter, småler Barmen.

LES OGSÅ: Ranheim må leie tribune de ikke trenger

Sønnen har naturligvis lært teknikken av sin far, og lover å vise den frem på Brann stadion – om sjansen byr seg.

– Ja, vi får se om så skjer, og det ville vært gøy å score på Brann stadion. Det er det som er drømmen.

– Etter at du har gjenvunnet ballen med en sklitakling?

– Ja, selvfølgelig. Som han da tar all ære for, smiler Kristoffer Barmen.