KAN BLI I CHAMPIONSHIP: Premier League drømmen kan ryke for Petter Vaagan Moens klubb. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
KAN BLI I CHAMPIONSHIP: Premier League drømmen kan ryke for Petter Vaagan Moens klubb. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

QPR-manager Neil Warnock til TV 2 Sporten: – Flere klubber vil ha Vaagan Moen

Nordmannen får ikke spille Premier League-fotball for QPR, men vil bli sendt ut på lån.

London (TV 2 Sporten): Petter Vaagan Moen fikk minimalt med spilletid i Championship da han meldte overgang fra Brann til Queens Park Rangers forrige sesong.

I pre-season var 27-åringen involvert i de fleste kampene til QPR, men da londonerne plukket ut sin endelige 25-mannstropp i Premier League, var ikke nordmannen blant de utvalgte.

- Uheldig
- Petter har egentlig vært uheldig, for han kunne ha tatt Alejandro Faurlin plass. Men han har aldri vært skadet, og han har vært fantastisk mens jeg har vært her. Det er i den posisjonen jeg mener Petter er best, og da jeg tok ut min endelige tropp, måtte jeg se hvor jeg kunne bruke ham, sier Neil Warnock til TV 2 Sporten på pressekonferansen før møtet med Wolverhampton i helgen.

QPR-bossen mener at Vaagan Moen ikke er anvendelig nok til å bli registrert for Premier League-spill.

- Jeg følte jeg ikke bare kunne ta ham ut for en posisjons skyld, og det var andre spillere som kan spille i tre ulike roller.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Neil Warnock (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Neil Warnock (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Utlån
Siden den tidligere Brann-spilleren ikke kan delta i ligaen, er utsiktene for spilletid i Queens Park Rangers mildt sagt dårlige.

Warnock bekrefter til TV 2 Sporten at det går mot et utlån, samtidig som han antyder at Vaagan Moen ikke har en framtid på Loftus Road.

- Jeg tror Petter vil kunne leve av å spille fotball i England, og det er allerede flere klubber som har forhørt seg om å låne ham. Vi vil ta en avgjørelse i løpet av de neste ukene slik at han får spilt kamper, sier Warnock.