VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller.  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
VANSKELIG: Scarlett Johansson synes det er vanskelig å takle det emosjonelle presset ved å være skuespiller. (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

FBI etterforsker Scarlett Johanssons nakenskandale

Nakenbilder av sexsymbolet på avveie.

En rekke kjente kvinnelige stjerner har den seneste tiden blitt rammet av at private nakenbilder blir lekket ut på internett.

Nå er Hollywood-skuespiller Scarlett Johansson (26) blitt det nyeste offeret.

Offer

Som ild i tørt gress spres nå et mobilbilde av en naken Johansson, som hun skal ha tatt av seg selv, på verdensveven. Ifølge nettstedet TMZ har skjønnheten trolig blitt offer for en mobil-hacker.

Les også: Brudd for superparet

Nå er FBI satt på saken for å komme til bunns i denne ugjerningen, skriver Fox News.

FBI skal ha tidligere etterforsket flere enn 50 slike tilfeller, der kjendiser får sin email og telefon hacket. Hollywood-stjernene Vanessa Hudgens, Jessica Alba og Blake Lively er blant dem som har blitt utsatt for hackernes ufine handlinger.

Les også: Toppløs-bilder av Vanessa Hudgens funnet

Viser puppene

Kjendisbloggeren Perez Hilton har på sin nettside lagt ut et sladdet bilde av et av Scarletts mobilbilder, og han røper at bildene viser både puppene og rumpa til 26-åringen.

– Vi hadde forventet at hun var litt smartere enn dette! Ja, ja! Vi lurer på hvem hun tok disse for?! Sean eller RyRy?! Ha! kommenterer han.

Skuespilleren avsluttet nylig sitt forhold med kollega Sean Penn (50), etter å ha blitt skilt fra Ryan Reynolds (34).

Les også: Hackergjeng rapper stjernenes nakenbilder