benedikte
benedikte

Klarer ikke å gjette at Benedikte er eks'en til Valen

Se BB-deltagernes forslag

BB- utfordreren Benedikte Niami Amundsen, gikk i går inn i huset og måtte på lik linje med Silje og David spille en rolle for å unngå å bli diskvalifisert fra oppdraget.

En av Bendiktes hovedoppgaver fra »Big Brother» var å skryte uhemmet av sitt forhold til eks-kjæresten til Kristian Valen,

Benedikte røper for gruppa at hun har vært sammen med en A-kjendis, men vil til BB- deltagernes store fortvilelse ikke navngi ham.

De prøver alt de kan for å gjette hvem han er, men lykkes ikke.

Les også: Kristian Valens ekskjæreste i «Big Brother»

Hvem kan det være?

– Han spilte inn en musikkvideo og er en litt rocka type, jeg tror hun liker litt rocka typer, oppsummerer Kristoffer mens alle forsøker å gjette seg frem til det riktige navnet.

– Han er nærmere 40, fortsetter Kristoffer

– Wig Wam! kommer det kjapt fra en av gjengen.

– Det er ikke Åge vel, foreslår en lattermild, Magnus.

Benediktes andre oppgaver var å være sminkegal, veldig forfengelig, overse jentene i huset totalt og bare snakke med guttene, spesielt vise interesse for sjarmøren Andreas P.

Dette for å skape litt reaksjoner blant de andre deltagerne, særlig Siv Anita som har et godt øye til Andreas P.

Les også: – Siv Anita vil oppleve Benedikte som veldig truende

Utfordrerne har i oppgave å forstyrre deltakerne i ukesoppdraget som denne uken går ut på å lage en treretters gourmetmiddag, som skal serveres på slutten av dagen.

Torsdag skal som vanlig oppdraget evalueres. En gourmetkokk kommer inn i huset, og skal serveres en middag i de fineste restaurantomgivelser.

Hvis kokken godkjenner gruppas innsats, er det deltagerne selv som får velge hvilke tre av de fire utfordrerne som får innpass i huset

Les også: Slik skal utfordrerne sjokkere i «Big Brother»-huset

Skulle det der i mot underkjennes, er det seerne som får all makt til å sende én utfordrer hjem.