Chris Medina
Chris Medina

Chris Medina: – Hele livet forandret seg

Popstjerne og norgesvenn Chris Medina er Trude Teiges første gjest.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld er det sesongpremiere på talkshowet «Trude». I første program, som sendes klokken 22.40 på TV2, møter vi den amerikanske popstjernen Chris Medina (27).

Jens tok kontakt

Medina har vært i Norge flere ganger, og i august sang han i begravelsen til Utøya-offeret Monica Iselin Didriksen (18) etter at han fikk en spesiell henvendelse:

– Jeg fikk en e-mail fra kvinnen som arrangerte begravelsen. Hun fortalte om denne jenta, og historien om at da familien snakket med Monica for siste gang så snakket hun om hvor mye hun elsket sangen min, forteller Medina hos «Trude» og legger til:

– Den historien gikk inn på meg. Deretter tok statsministeren kontakt og han skulle være i begravelsen. Så jeg følte at dette var kanskje noe jeg burde gjøre, og jeg fulgte hjertet mitt.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

FØRSTE GJEST: Den amerikanske sangstjernen Chris Medina er Trude Teiges første gjest denne høsten.

Ferdigstiller nytt album

Nå er popstjernen tilbake i Norge nok en gang. Mot slutten av året slipper nemlig Medina sin nye plate, og i den forbindelse jobber han med å ferdigstille albumet her til lands.

– Jeg spurte folk i Norge: «Hvorfor liker du sangen min?». De svarte: «Den treffer hjertet mitt», forteller Medina til programleder Trude Teige. Han legger til:

– Det virker som alle nordmenn svarer det samme.

Følg «Trude» på Facebook!

Dramatiske forandringer

2.oktober 2009 er en dag som Chris Medina aldri glemmer. Da telefonen ringte midt på natta visste han at noe var galt.

– Klokka fem om natta fikk jeg en telefon, og hele livet mitt forandret seg, forteller Medina, som tar en dag om gangen etter at livet ble snudd på hodet da kjæresten Juliana Ramos ble hjerneskadet i en bilkræsj.

Akkurat et år senere fikk Medina nok en gang livet forandret da han deltok i «American Idol». Det resulterte i hans internasjonale gjennombrudd og utgivelsen av hiten «What Are Words», som er dedisert til og handler om kjæresten Juliana.

Chris Medina er gjest hos «Trude» på TV2 onsdag 21. september klokken 22:40.

Se flere smakebiter på hva du kan vente deg hos «Trude» denne sesongen: