ferrarilearner1
ferrarilearner1

Ferrari 458 Italia: Jaså – ute og øvelseskjører....

Er det dette som er ”quick learning”?

De fleste av dem som skal ut og øvelseskjøre må ta til takke med den litt tilårskomne VW Poloen eller Toyota Yarisen til mor eller far. Mens Volvo-en eller BMW-en blir stående trygt i garasjen mens avkommet lærer bilkjøringens mange knep.

Men verden er jo slik at noen kommer lettere til det enn andre. Forleden ble dette råskinnet av en Ferrari 458 Italia fotografert i London sentrum med ”L” tydelig plassert på både front- og bakrute.

Må lære å gire

Bakgrunnen for dette bilvalget til øvelseskjøringen vet vi ikke, men kanskje er grunnen at Rollsen til far har automatgir og derfor er lite egnet til slik bruk. Avkommet må jo lære å gire!

Vi vil likevel påstå at denne Ferrari 458 Italia i utgangspunktet er en bil for litt viderekomne sjåfører. Når man slipper alle 528 hestekreftene løs fra V8-motoren på 4,5-liter så går 0–100 unna på 3,4 sekunder. Når det skjer bør du ha sittet bak et ratt før.

Utfordrende lukeparkering

Vi ser vel også for oss at lukeparkering kan være en ørliten utfordring for en utrent sjåfør. Sikten bakover er ikke direkte god.

Det virket riktig nok som om ”eleven” i dette tilfellet hadde taket på sistnevnte.

Ferrari-en gled nemlig elegant inn til fortauskanten rett utenfor eksklusive Harrods midt i London sentrum og far og sønn skred inn. Kanskje skulle de kjøpe teoriboka?

Førstebil?

Uansett: Vi ønsker vedkommende lykke til med lappen, samtidig som vi er litt spente på hva slags førstebil gutten ender opp i. Det blir vel neppe en Volvo 240 ... Eller er rett og slett Ferrari-en en 18-årsgave?

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Ferrari 458 = Ulykker og brann