Vilmann
Vilmann

TV 2-villmann lurte TV-seerne

– Jeg står inne for det jeg har gjort.

«I et år levde Kristoffer Clausen under åpen himmel, og spiste bare av det han kunne jakte, eller finne av andre spiselige ting i naturen. Utsyrt med sovepose, børse, fiskestang og nødvendig turustyr måtte han greie seg gjennom alle årstider. Dette er fortelingen om Kristoffers år alene i naturen.»

Slik presenterte TV 2 serien om Kristoffer Clausen (34).

Skrev bok

Han skrev også en bestselgende bok etter at han angivelig hadde levd 365 dager alene i villmarken. Men dette var bare en bløff, melder Dagbladet.

– Jeg er lei for det, sier Clausen til avisa.

Bodde på hotell i Sverige

Overfor Dagbladet bekrefter han at han blant annet har vært flere turer i Sverige, og bodd på hotell, samt handlet på Nordby-senteret, til tross for at han i bloggen sin skrev at han «hadde lite mat og spiste tang» i samme tidsperiode.

– Jeg står inne for det jeg har gjort. Men det er en del ting som jeg har gjort som ikke står i boka, og som ikke har stått noe annet sted, uttaler 34-åringen til avisa.

Presseansvarlig i TV 2, Alex Iversen fastholder ovenfor Dagbladet at kanalen er «overrasket» over de nye opplysningene, men ikke har hatt noen mulighet til å løpe rundt i skogen for å forsikre seg om hvor Clausen har befunnet seg.

Clausens forlag fastholder overfor avisa at de nå vil nå ta en prat med ham.