Utfordrerne har som oppgave å forstyrre deltakerne i ukesoppdraget som denne uken. Siv Anita blir rasende på David.
Utfordrerne har som oppgave å forstyrre deltakerne i ukesoppdraget som denne uken. Siv Anita blir rasende på David.

Siv Anita raser mot David

Skaper allerede dårlig stemning.

Utfordreren David ble tidligere i dag sendt inn i BB- huset. Han hadde på forhånd fått beskjed av «Big Brother» om å være ekstremt emosjonell og klengete på de andre deltakerne. Dette innebar at han skulle ta ekstra mye og lenge på de når han snakket med dem. Man kan vel si at den vel så usjenerte utfordreren klarte oppdraget vel. Spesielt klarte han å irritere på seg Siv Anita.

Les også: Nå skal David bli enda galere

Ut av rommet i sinne

– Eplejuice, takk det var godt, sier han etter å ha tatt en god slurk av glasset til Siv Anita, mens hun etter beste evne prøve å beholde beherskelsen.

Deretter fortsetter han å spise deler av maten hennes. Men det er først når han tar Siv Anita på anklene at det koker over for trønderjenta. Hun slår etter han og fyker opp og ut av rommet i sinne. På kjøkkende får hun trøst av en omsorgsfull Linn Therese.

David har tidligere i uken skapt seerstorm med sin «utadvendte» oppførsel. Han har danset macarena i strutsefjær og vist seg naken foran jentene og bevist at han har snakketøy som aldri sier stopp.

Utfordrerne har som oppgave å forstyrre deltakerne i ukesoppdraget som denne uken går ut på å lage en treretters gourmetmiddag, som skal serveres på slutten av dagen.

De fire utfordrere gikk inn i «Big Brother»-huset på søndag. Den første uka skal de bo i et rom adskilt fra resten av deltakerne, og hver dag får noen av dem innpass i huset. Der skal de spille ulike roller, gitt av «Big Brother».

Les også: BB-David skaper seer-storm

Tre av utfordrerne skal inn

Torsdag skal som vanlig ukesoppdraget evalueres. En gourmetkokk kommer inn i huset, og skal serveres en middag i de fineste restaurantomgivelser.

– Godkjenner kokken gruppas innsats, er det de som får velge hvilke tre av de fire utfordrerne som får innpass i huset, sier redaktør for «Big Brother», Mads Nilsson.

– Får de derimot underkjent, er det opp til seerne der hjemme å velge ut de tre, legger han til.

Les også: Slik skal utfordrerne sjokkere i «Big Brother»-huset