I fjor var norske Alexander Rybak med i den svenske versjonen av «Skal vi danse», og i år har vi vært så heldige å ha med Hollywood frua Anna Anka på norske TV-skjermer. Det er noe svenskene selv ikke vil gå glipp av, derfor har kanalen TV4plus sikret seg rettighetene til å vise sesong syv av «Skal vi danse».

Programmet blir vist i reprise en uke etter norsk sendetid, og dermed kan svensk fans se både Anna Anka og Rachel Nordtømmes danselærer Henrik Frisk på parketten.

Les også: – Jeg holdt på å tryne!

Bytter Anka mot Rybak

Det er ikke til å legge skjul på at Anna er et stort trekkplaster for programmet, og TV 2 vil derfor ikke holde skatten for seg selv.

– Det er morsomt at Sveriges TV 4plus ønsker å følge «Skal vi danse» på parketten med å sette opp reprise søndag uken etter våre sendinger. Jeg tør vel påstå det har å gjøre med Anna Ankas deltagelse i norske «Skal vi danse». Nå sendte jo TV 2 kanalen Bliss reprisen av Alexander Rybak sin deltagelse i svenske «Let´s dance» med god mottagelse, så nå gir vi svenskene tilbudet om å se Anna Anka på parketten, sier kanaldirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen.

Les også: Rachel: – Jeg trodde jeg skulle få fire tiere

En uke senere

Sesong syv av «Skal vi danse» hadde premiere på TV 2 lørdag 10. september og ble godt mottatt av publikum med gode seertall og markedsandeler. Dermed kan man håpe på stor interesse fra det svenske publikumet også.

Svensk TV 4plus, som fra i dag av skifter navn til 7-SJUAN, har programsatt reprisene som «Lets danse Norge». Sendingen vises på søndager kl 20.00. Reprisen på premieren sendes førstkommende søndag 18. september på 7-SJUAN i Sverige. Dermed henger svenskene en uke bak Norge med å følge Anna Anka og Henrik Frisk på parketten.

Se andre program av «Skal vi danse» på TV 2 førstkommende lørdag klokken 19.30!

Les hva danseparene skal vise på parketten til helgen.

Slik gikk premieren av «Skal vi danse».

Se video av alle opptredene her.