David gal
David gal

Nå skal David bli enda galere

Det blir emosjonelt og mye nærkontakt.

Utfordreren David har allerede skapt seerstorm, nå skal han dra strikken enda lenger. I dag kl. 11.30 sender nemlig «Big Brother» David inn i huset til de andre deltakerne.

Les også: Slik skal utfordrerne sjokkere i «Big Brother»-huset

Står på hendene i strutseskjørt

David har allerede danset macarena med strutsefjær og vært naken foran jentene. Dessuten har han et snakketøy som aldri sier stopp. Han har også bevist at han er en flink akrobat. I videoen over kan du se han vise de andre utfordrerne at han kan stå på hendene iført strutseskjørt.

Emosjonell og avhengig av nærkontakt

I dag sendes han inn i huset hvor han skal spille ekstremt emosjonell og stadig kjempe for å holde tårene tilbake.

– David skal spille ekstremt avhengig av nærkontakt og skal ta mest mulig på de andre, for eksempel holde de på skulderen ubehagelig lenge når han snakker med de. I tillegg skal han smile unaturlig og med tennene, forteller redaktør for «Big Brother», Mads Nilsson.

Les også: BB-David skaper seerstorm

Utfordrerne har som oppgave å forstyrre deltakerne i ukesoppdraget som denne uken går ut på å lage en treretters gourmetmiddag, som skal serveres på slutten av dagen.

De fire utfordrere gikk inn i «Big Brother»-huset på søndag. Den første uka skal de bo i et rom adskilt fra resten av deltakerne, og hver dag får noen av dem innpass i huset. Der skal de spille ulike roller, gitt av «Big Brother».

Les også: Utfordrer-jentene tester kondisen i bare undertøyet

Tre av fire skal inn

Torsdag skal som vanlig ukesoppdraget evalueres. En gourmetkokk kommer inn i huset, og skal serveres en middag i de fineste restaurantomgivelser.

Gruppa må stille med hovmester og kelner, og selvsagt må også maten smake bra. Det er nemlig her utfordrernes skjebne skal avgjøres.

– Godkjenner kokken gruppas innsats, er det de som får velge hvilke tre av de fire utfordrerne som får innpass i huset, sier Nilsson.

– Får de derimot underkjent, er det opp til seerne der hjemme å velge ut de tre, legger han til.