Pappa Vardøen og sønnen Thorvald lager pizza. Pappa er opptatt av at baking skal være gøy.  (Foto: Agnete Brun)
Pappa Vardøen og sønnen Thorvald lager pizza. Pappa er opptatt av at baking skal være gøy. (Foto: Agnete Brun)

Lag pizza på ekte, italiensk vis

– Gode, enkle råvarer uten for mye fiksfakseri. «Pizzakongen» Jan Vardøen deler sine oppskrifter her!

- Når ingrediensene er gode, trenger man ikke å jobbe seg i hjel for å forberede dem, sier Jan Vardøen. Hen er mannen bak den populære pizzarestauranten Villa Paradisio på Grünerløkka i Oslo, samt flere andre populære barer og restauranter i bydelen. Nå gir Vardøen fra seg sine pizzaoppskrifter i boken «Villa Paradiso». Vardøen følger italienernes linje når det gjelder mat: - Gode, enkle råvarer uten for mye fiksfakseri. Vardøens oppskrifter er enkle o