
Lag pizza på ekte, italiensk vis
– Gode, enkle råvarer uten for mye fiksfakseri. «Pizzakongen» Jan Vardøen deler sine oppskrifter her!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
- Når ingrediensene er gode, trenger man ikke å jobbe seg i hjel for å forberede dem, sier Jan Vardøen.
Hen er mannen bak den populære pizzarestauranten Villa Paradisio på Grünerløkka i Oslo, samt flere andre populære barer og restauranter i bydelen. Nå gir Vardøen fra seg sine pizzaoppskrifter i boken «Villa Paradiso».
Vardøen følger italienernes linje når det gjelder mat:
- Gode, enkle råvarer uten for mye fiksfakseri.
Vardøens oppskrifter er enkle o
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert