12.9 Utfordrerne
12.9 Utfordrerne

Slik skal utfordrerne sjokkere i «Big Brother»-huset

Det kommer til å lukte.

Søndag flyttet de fire utfordrerne inn i Big Brother-huset. Foreløpig bor de isolert fra resten, i det såkalte oppdragsrommet. Det er et eget TV-overvåket og lukket del av Big Brother-huset.

Følg utfordrerne 24/7 gjennom å velge «Utegård»-kamaera her.

Utfordrerne har absolutt ikke kommet inn i huset for å slappe av. Allerede i dag skal de i aksjon. En etter en skal sendes på visitt hos de tretten inne i huset, men selvfølgelig har «Big Brother» planlagt en vri. De fire utfordrende som får å komme til Stockholm har måtte gjøre gårdsarbeid i bare undertøyet, blir nå utsatt for enda større prøvelser for å få fast plass i «Big Brother».

– Silje skal sendes inn i huset klokka tre. Men hun får ikke opptre naturlig. Hun skal nemlig spille en rolle som hygienefreak, men samtidig har hun ekstremt dårlig kroppslukt, forteller redaktør for «Big Brother», Mads Nilsson.

Les mer: BB-David: – Gruer meg til å gå på do på tv

Utfordrerne har rett og slett som oppgave å forstyrre deltagerne i ukesoppdraget. Denne uken skal gruppen lage en tre-retters gourmetmiddag, som skal serveres på slutten av dagen.

Her er menyen:

549618

Mat-uke

– Når Silje kommer inn skal hun klage på de andre, og generellt være forstyrrende for gruppa, sier Nilsson.

Tirsdag er det David og Tone sin tur til å spille roller inne hos resten av deltagerne. Hva de skal gjøre blir avslørt hver dag her på bigbrother.no.

Tre av fire skal inn

Torsdag skal som vanlig ukesoppdraget evalueres. En gourmetkokk kommer inn i huset, og skal serveres en middag i de fineste restaurantomgivelser.

Gruppa må stille med hovmester og kelner, og selvsagt må også maten smake bra. Det er nemlig her utfordrernes skjebne skal avgjøres.

– Godkjenner kokken gruppas innsats, er det de som får velge hvilke tre av de fire utfordrerne som får innpass i huset, sier Nilsson.

– Får de der i mot underkjent, er det opp til seerne der hjemme å velge ut de tre, legger han til.